Sivut

tiistai 25. marraskuuta 2008

Ihka aito toimittajatyttö

Moi

Okei, no ehkei ihan. No mutta juttuni on nyt toimituskeskeinen. Tänään oltiin kahden muun kaverini kanssa haastattelemassa Demin päätoimittajaa. Se oli TOSI kivaa. hihii
Yritin asun kanssa tähdätä tähän:"toimittajahenkinen, muttei liian tärkeilevä". Kassukka ja monistepinkkakin piti liittää mukaan.Onnistuinko?

Mekko: Varmaan lempimekkoni, jonka ostin kesällä Gina Tricotista. Ei tuossa näy hyvin, voisin ehkä esitellä mekkoni kunnolla joskus.

Jakku: Topshop

Korvikset: "jouluukuusenkoristekorvikset" En ole hulluna näihin, mutta halusin kampauksen kanssa jotain reilusti roikkuvaa. H&M:sta vuonna "kun nakkisodat taisteltiin"

Sukkahousut: Stockmann

Meillä oli tosi kivaa haastatella kiinnostavaa tyyppiä ja yli puoli tuntia nauhalle äänitettiinkin. Ja sitten katastrofi: Halusimme ottaa matkamuistoksi (Kulosaaresta äähähäh) vähän täysposeerauskuvia, mutta epäonnistuin naamaltani joka ikisessä kuvassa! Ja paras otos tässä: NYT HÄVETTÄÄ

Hei herran jestas, mikä mua vaivaa plääh, täytyy tyytyä tähän. (Saimme muuten ilmaiset Demit) (Omani kourassa) Yksi kaverini otti siis kuvaa, joten hän ei ole kuvassa.
Häpeillen,
Maria

1 kommentti:

  1. Miksi haastattelitte Demin päätoimittajaa? Ja miten pääsitte haastattelemaan häntä?

    Kiva blogi! :)

    VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3