Sivut

perjantai 28. marraskuuta 2008

Joulutunnelmaa

Moi
Nyt on joulutunnelma iskenyt. (Vihdoin) Tuskailin tässä muutaman viikon, kun ei ollut yhtään jouluinen olo. No, ei se haittaa vaikkei se vielä olisi tullutkaan, koska jouluun on vielä aikaa. Enään voi iskeä SUURI JOULULAHJAPANIIKKI! Se on kovin yleinen sairaus Marialla. En vain osaa koskaan tähdätä oikeaan aikaan, jolloin niiden miettiminen oisi ajankohtaista. Omat joululahjatoiveeni tiedän varsin hyvin. iPod nano chromatic (ostettu jo), Swatch Bijou:n ihana Taloo-kaulakoru, Vintage Shoes-kirja, Gilmore Girls (kaikkien aikojen lempisarjani) kaudet 6&7 ja Gossip Girl kausi 1 ja singstar abba. Ehkä olen olut tarpeeksi kiltti, että pukki voisi nuo minulle mahdollistaa. Haah. No, en mielestäni ole turhan vaativa. Muuten ostetty Nano on lime vihreä. Minlla oli ennen iPod mini, mutta se hajosi kolmen vuoden käytön jälkeen virallisesti tänä syksynä. Tässä muutaman päivän helmoja. Anteeksi, että kopioin (vain tämän kerran!) Colour me! blogin kaksoiskuvaidean, mutta kun uudella koneella on kaikkia uusia hienoja juttuja ja kun itse en osaa kuvia muokata siis YHTÄÄN, niin pelleilin kameran edessä hyvän aikaa. haha.heitän tähän nyt vaan runsaasti kuvatuotantoa.
Muutaman päivän vanha asu.
Mekko: Second hand
Poolo: Sand (heitin sille jälleen hyvästi, kun se lähti pitkälle pyykkikorin matkalle)
Sukkikset: StockmannTämä onkin jo tältä päivältä. Värejä mä tähän hain. Jakku ja hame riitelivät, mutta sanoin niille rauhallisesti, että älkääs riidelkö ja toivoin heidän sopivan iltapäivällä. En ole varma ovatko tyttöseni jo sopineet, sillä luulen kuulevani jatkuvasti pientä kitinää vaatetuolini suunnasta.
Paita: Second Hand, Penny Lane
Jakku: Topshop
Hame: GapHameen kuosi lähempää.
Höps,
Maria

1 kommentti:

  1. Hello There. I found your blog using msn. This is a very well written article.
    I'll be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I will certainly return.
    My page : vuelos a bangkok

    VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3