Sivut

sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Lazy Sunday


Moi
Tänään on menossa varsin laiska sunnuntai. Olen kökkinyt sisällä koko päivän ja ikkunastani ei näe enää ulos, koska se on täysin valkoinen ja lumen peitossa. Ulkona on pyryttänyt koko päivän ja olen katsonut vuorotellen lunta ja matikan kirjan sivuja. Sunnuntaiksi asu ei ole kovin loistokas, mutta laitoinhan kuitenkin vaatteet päälle! (siis vaihdoin yöasusta hehheh) Laatu rapisee aika pahasti, kun kameraa vaivasi hetkellisesti jokin.
Anteeksi kovasti, että minulla on tuo neule on melkein päivittäin päällä, mutta se on niin mukava ja nätti. (Toivottavasti mustan pooloneuleen näytölle ilmestyminen joka postauksessa ei tylsistytä) Nyt voin vihdoin kertoa ihanasta kaupasta, jossa käyn aina Lontoossa. Sen nimi on TK Maxx. Se on semmonen kauppa mistä saa vaihtelevalla menestyksellä ihania ja HALPOJA tavis- tai merkkivaatteita, laukkuja sun muuta saippuoita, hajuvesiä ja sen semmoista. Siellä tavisvaatteet on semmon 10 puntaa yleensä, mut sitku tulee mochinot ja d&g:t eteen niin hinta hyppää yleensä n. 50 puntaan! Eli TOSITOSI vähän. Löydän sieltä melkein aina jotain. Toi hame on siis sieltä ostettu olisiko vuonna 2006? No joka tapauksessa ihana paikka. Ostin sieltä viime reissulla (feikkinahka)laukun ja Dieselin paidan. (Paita taisi mennä ehkä vähän hutien joukkoon, kun ei kuin vaan muutaman kerran ole tullut käytettyä.) No neule on edelleen se maminvanha sandin neule ja rusetti kodin anttilasta. Täytyisi tosiaan käydän ostamassa noita silkkinauhoja erivärejä, kun ei nytkään oikeen asu ja rusetti keskustele (siis väreiltään).

Tuossa meni ripsarit ihan hyvin. Ripsarina Blueberry Curl. Se on ehdoton lemppari. Ajattelin vielä ostaa myös sen Volume:n. Minulla on vihreät/ruskeat silmät. Riipuu joko päivästä tai valotuksesta. Haluan aina kuvitella ne vihreänä, kun se on se kivempi väri. Isosisko on sanonu niitä oransseiksi. (pöh)

No, hyvää lumipyryä (pääkaupunkiseutulaiset)

Maria


pärstäkuva (ja vääristin kameralla värit, kun en osaa muokata koneella YHTÄÄN)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you very muchoo! :3