Sivut

tiistai 18. marraskuuta 2008

Maria's Dos and Don'ts part 2

Tässä toinen osa
"Kyllä"
1. Mekot
Rakastan mekkoja! Värikkäät, taskulliset, hauskasti leikatut ja erimalliset mekot saavat minut kuolaamaan. Talvella eivät mekot jää kaappin missään nimessä, vaan sukkikset alle ja menoksi! Jos oikea väri sattuu eteen, niin poolo tai kauluspaita alle. Varsinkin vanhantyyliset mekot ovat kauniita. Sopiva pituus on noin polven pituinen, tai jopa lyhyempi. (Maximekot erikseen, ne ovat vain kesähuvia.) 2.Kaulakorut
Helmet, riipukset, tuoksukorut ja söpöt riippuvat kristallisydämet ovat täydellisiä paljaan kaulan peittäjia. Helmet tuovat arkiseen asuun juhlan tuntua. Viime keväänä paras ystäväni ja minä ostimme tuoksuvan Kaipaus-korun. Ostimme samanlaiset korut ja laitamme niihin aina samaa hajuvettä. Kaiken lisäksi koru ottaa itseensä kantajan ominaishajua (oli se tuoksu tai hiki) ja aina kun näemme toisemme, vaihdamme korut ja voin tuoksutella ystäväni ominaishajua seuraavat kuukaudet. Paras ikävänparantaja! Pienet kristallisydämet ovat täydellisiä arkikoruja. Puuhelmet antavat asulle rentoutta. ( Sori, että kulstan joltain shoppausneuvojalta, mutta kirjoitan blogiani kuitenkin kirjakielellä.)
3.Taskut
Minusta on ihanaa laittaa kädet vaivihkaa taskuun ja nojata seinään. Varsinkin taskut mekoissa ovat IHANIA. Taskut eivät saa olla liian pieniä, ettei käsi mahdu taskuun. Koristetaskut ovat hassuja. En pidä taskussa muuta kuin hajuvesinäytteitä. ( Tämä saa käteni tuoksumaan ihanalta!)

4.Hameet
Hameet ovat aina varma valinta. Ne korostavat jalkojani, puffaavat lantiota ja saavat asun näyttämään siistiltä. Musta minihame on aina maria-in. Jos hameessa on lenkit, niin sopivan värinen vyö. Aika minejä käytän, mutta en omista yhtäkään lissufarkkuhametta. Ainoa huono puoli on se, että hame ei yleensä näy takkini alta ja näytän , kröhöm, hieman housuttomalta.
5. Vyötärö- ja "alle chest"-linja
Vyötäröä ja hmm... miten sen nyt sanoisi: HA: alle chest-linjaa on kiva korostaa vöillä ja paidan ja hameen välisellä uralla. Tiimalasivartalo ei ole ihanteeni, mutta onhan se mukavan näköistä, kun jotain kurvia ja kumpua näkyy olevan. 6. Värit
Rakastan värejä. Ne piristävät maailmaa. Minua sanotaan usein hihittäväksi väripilkuksi. Joskus synkistyn ja alistun mustaan, mutta yleensä olen melko värikäs.
7. Vitsikkäät printtipaidat
Iskevät printtipaidat kuten "peas on earth" ja "dramaqueen"-paidat tuovat asuun paitsi väriä ja hauskuutta.

MUUTA
Tänään oli luokkajuhla, jossa lauloin. Laitan sen videon tänne sitten joku päivä, kun kehtaan. Bongasin korulaatikostani kimmeltelevän vihreän kukan, joka sointui uuteen mekkooni ja illan se kaulassa kimmelsi. Uusi mekko, josta VIHDOIN sain kuvan: Näytän kuvassa vähän tökeröltä, kun simmut sulkeutuivat ainoassa kuvassa joka edusti uutta mekkoani, pyydän siitä siis anteeksi.
Neule: Target
Mekko: h&m (maksoi muuten yllättävän paljon: 50e!)
Kaulakoru: Isoäidin vanha
Sukkahousut: Stockmann

Tässä kuvassa kaulaukorubongaukseni läheltä:
Tuommoinen oranssikin löytyi, mutta ei ennättänyt kuvaan.
Höps,
Maria

1 kommentti:

  1. Lauloitko yksin ilman säestystä?
    Itse en varmaankaan uskaltaisi, olet tosi rohkea!

    Ja minkä kappaleen lauloit luokkajuhlissanne? :)

    VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3