Sivut

sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Oi ihana lumi!

Vihdoin se lumi tuli!
Olen odottanut jo pitkään, että maasta tulisi valkea. No, tänään kun heräsin, katoin ikkunasta ja näin vain mustia puita, mietin: "plääh, rumaa", mutta sitten nousin ylös ja näin, että kaikki oli valkoista! On ihanaa fiilistellä lumisateessa. Ensin kovin "upea ja omäperäinen" päivän asuni. (Eihän sitä nyt pukeutumiseen tarvitse panostaa treeneihin lähtiessä?En varmaan muuten maininut, että harrastan kaiken "ohella" viisi kertaa viikossa balettia? hups)"Rusetti laukussa"-idean bongasin jostain blogista, kunnes tajusin ettei se mikään uusi juttu ole. Ainoa silkkinauha, jonk löysin siihen hätän oli valitettavasti vaaleansininen, joten se ei mätchannyt asun kanssa lainkaan. Voisi mennä eurokankaaseen ostamaan silkkinauhoja joka kaulaliinan värissä.

Poolo: Sand

Mekko: Topshop

Laukku: Longchamp

Sukkahousut: Stockmann

Nyt vähän fiilisteleviä talvikuviaPikkulaukku poseeraa nätisti lumen kanssa. Sain laukun 8-vuotiaana joululahjaksi. Muut halusivat nukkeja ja Maria halusi longchampin. :) Hyvin on viisi vuotta kuljettu yhdessä. Tässä nyt semmosta oikein hihihi-fiilistelyäLaskin kamerani aidalle ja eikun kiitosta itselaukaisijalle! Näytti varmaan harvinaisen tyhmältä, kun tyttö pyörii ympäri ja hymyilee, kunnes kiiruhtaa noutamaan kameraansa aidalta julkisella paikalla. Varmistin kyllä ettei kukaan ollut näkemässä.


Eli jalassa Pertti Palmrothin saappaat ja päällä lämmin, muttei kovin viehättävä untuvatakki Stockmannilta. Käytän, koska on pehmeä ja lämmin kuin makuupussi, ja joskus täytyy antaa lämpötilan, eikä näköisyyden viedä. Tässä näkyy taas ikuinen lyhyen mekon/hameen ongelma. Snif, niiden ainoa huono puoli. Kiitos ylivalaistus niin tuli oikein supertalvilook.

Pertit ja lumi.

Ja lopuksi yksi äärimmäisen nolo ja nöyryttävä "Maria liukuu lumessa"-typpinen video.


Öitä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you very muchoo! :3