Sivut

sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Kuestiones?

Moi
Näköjään täällä joku käykin! Ihanaa. :) Jos on asiaa (tai ei) niin laittakaa sitä kommenttia vaan tulemaan ja ehdotuksia plus muita kivoja juttuja vaalin rakkaudella. Kaikkea saa kysyä ja mielelläni vastaan. Näyttäkää mulle myös teidän blogeja, niin luen mielelläni.
-Mariiiiiiiiiiia

9 kommenttia:

 1. Osaat kirjoittaa tosi hyvin, jos ajatellaan että olet noin "nuori" :) olen kylläkin vain vuoden sua vanhempi. Sulla on kiva tyyli, ei sellasta perusmassaa ja osaat käyttää hameita ja mekkoja! (toisin kun mä...) :D

  VastaaPoista
 2. ja diu, sulla on järjettömän hyvä kirjamaku :D

  VastaaPoista
 3. Joo musta sulla on tosi kiva tyyli♥ Ja näytät ehkä ikäistäsi vanhemmalta. Olen kyllä kateellinen että uskallat käyttää hameita/mekkoja sillä itse en siihen pysty:/ Hyvin sulla menee joten jatka vain:DD

  VastaaPoista
 4. Olen seurannut blogiasi ja aika kauan ja lukenut kaikki merkintäsi, kiva että uutta muotiblogisukupolvea on kasvamassa! Tykkään myös tyylistäsi. Jatkahan samaan malliin!

  VastaaPoista
 5. Tämä lukijamäärä (n. 5?) on minulle surrealistinen!!!!!!! En arvannut että koskaan kukaan tätä lukisi! :DDDDDD

  VastaaPoista
 6. Okei, ajattelin nyt kommentoida tätä blogiasi vähän laajemmin. Tiedän että olet vuoden minua vanhempi, mutta mikäs siinä. On kai minullakin mielipiteet.
  Blogin ulkoasu itsessään on aika järkyttävä, ei pahalla. Purppura tausta ja vaaleansininen teksti.. eikä asuissasikaan sinulla ole kovin paljon värisilmää. Esim. yhdistit sen kultaisen / keltaisen / minkälien värisen takkisi vaaleanpunaisiin asusteisiin. Sun tyyli kirjoittaa on ihan kiva, mutta asut on usein aika järkyttäviä. Noh, ehkä opit vielä! :)

  VastaaPoista
 7. Rakentava palute on aina hyvää! :D Kiitos siitäkin.

  VastaaPoista
 8. Hehe. Uskaltaudun vihdoinkin kommentoimaan. Ihan kun en oisi ennen kommausmahollisuutta huomannutkaan..? Mutta joo, sulla on tosi ihana tää blogi, oon seurannut jo pitempään.
  Mäkin käyttäisin mielelläni mekkoja ja tollaisia rohkeita värejä niinkuin sä, mutta ei oo uskallus vielä riittänyt. Ihania vaatteita sulla. <3

  VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3