Sivut

tiistai 20. tammikuuta 2009

La jupe crayon

Moi
Etsin kynähametta ranskaksi, mutta ei löytynyt, joten muotoilin itse. (En edes tiedä sanotaan ranskaksi kynähame. Englanniksi se on kyllä pencil skirt.) Eli tässä lintubongailin jälleen ja löysin äitini minulle joskus luovuttaman kynähameen, joka oli kutistunut pesussa. Sanon nyt, että joku päivä, ettei kaapistani löydy enää mitään uutta puettavaa, täten joku ERITTÄIN kaunis ja täydellinen päivä minun täytyy mennä ostoksia tekemään. Teemana tänään vähän tuo 50-luku. (Huomaa taitetut kaulukset, helmet ja pitsihanskat.) Tämä on samalla huominen asuni (pitsihanskoja en kyllä kehtaa ottaa :D)

Jälleen ystäväni ruusu. Hame on ril's:ilta ja pitsihansikkaat olen ostanut Pariisista. Piditkö tästä asusta? Kerro minulle oi ihmeellisten kommenttien avulla. :)

-Mariiiiiiia

5 kommenttia:

 1. Noi moi taas! :D

  Koska en keksi mitään rakentavaa palautetta niin tulen sitten vain kehumaan, että kynähameesi on aivan huippu! Ja myös sieltä peilistä kurkkivat Bella ja Edward myös. :D
  Tykkäsin myös noista Voguesta napatuista kuvista. Ja siitä tulikin mieleeni heittää haaste: mikä on sinun lempimainoksesi tai lempimuotikuvasi? Joku lehdestä löytyvä siis.
  Omasta mielestäni Chanelilla on usein aivan ihunia hajuvesimainoksia.

  VastaaPoista
 2. Juu! Kiitos haasteesta.:D B & E forever<3. (varmaan twilight on ainoa masateinipaheen i:))
  Chanelilla on aina tyylikkäitä mainoksia. Varsinkin chanelin vihreä chance-mainos on ihana. Etsin seuraavaan postaukseen muutaman söpön mainoksen :D

  VastaaPoista
 3. Se on "la jupe crayon", eli se de on ihan turha, muutenhan se olis "kynän hame"

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia. Itse asiassa aamulla illalla valitut vaatteet eivät tuntuneetkaan oikeilta ja kaikki meni huonosti, joten turvauduin mustaan perushameeseen ja I'll make you cry-paitaan.

  VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3