Sivut

lauantai 31. tammikuuta 2009

Pikkuista

Moi
Suuret anteeksipyynnöt säälittävästä bloggaustahdistani, mutta aikataulu on ollut hektinen ja baletti on totaalisesti imenyt musta mehut joka ilta. Päällä en ole keikutellut kummallisempaa, kun aamuisin mielellään astuisi koulun ovista sisään mukava pyjama päällä, kuin minihameessa ja korkokengissä. Energiataso on ollut arvolla 1 ja onneksi tämän päivän aamutreenit ovat nyt ohi ja sipsutan tänään kenties vielä yökylään.
Lupasin itselleni bloggailun alussa, etten laittaisi rättejäni esiin kuin päällä olevina, mutta tällä hetkellä ei huimasti himottanut kuoriutua neulepoolosta ja lököverkkareista ja ruveta sukkisten kanssa kuvaa varten taistelemaan. Ja joo vaatteet näyttävät lattialta aivan kaameilta, mutta yritän näyttää ne joskun päälläolevinakin.


Eli:

Paita: Tommy Hilfiger

Hame: H & M

Sukkikset: Stockmann

Ruusu: Lahja


Sillä tässä ei ole erikoisempaa sanottavaa, esittelen vähän työpöytäni sisältöä. (huom. henkilökohtaiset asiat sutattu).

Tykkään kauheasti patinarasioista(?). Minulla on vain kaksi, mutta minusta se ovat hirveän söpöjä. Toinen on Itävallasta ja siinä lukee Edelweiss ja toinen on Isoäidin antama.

Sitten kirjoja joita luen tai odottavat lukemistani. Sain juuri muutama päivä sitten vihdoin Twilightin neljännen osan valmiiksi ja oli mielestäni kaikista paras. Nyt luen kirjaa: "Miten puhua kirjoista, joita ei ole lukenut". Opus on opas ja mielestäni hauska. Kieli on vähän vaikeaa, mutta enköhän sen huomiseen mennessä luettuna saa. Seuraavaksi vuorossa Ian McEwanin Lauantai:n kymmenen viimeistä sivua, jotka jäivät kesken. Tästä kirjasta tein kouluun esitelmän ja oli mielestäni tosi hyvä. (Elleivät viimeise sivut sitä pilaa) Siis loppuratkaisu on jo tullut esiin, joten en luultavasti ole missanut mitään. Seuraavana on Shopaholic-sarjan kirjoittajan Can you keep a Secret?- puolet loppuun. Jätin sen kesken, kun hukuin Twilightien maailmaan. Lainasin kirjastosta roskaruoansolvauskirjan, joka kenties hillitsisi ruokahaluani mäkkärissä. Koko Gossip Girlin ekan kauden olen nähnyt, mutta vuorossa ovat nyt kirjat. Lainasin prequelin, eli kirjan joka kuvaa aikaa ennen ensimmäistä. Kun kaikki hupikirjat o luettu, isken Anna Kareninaan. Vaikeaa siitä tulee, mutta aion ainakin yrittää tätä klassikkoa. Omistamani Twilightit ovat vain koristeena, kun en raski jättää niitä hyllyyn.Kirjapainona pidän ihanaa tiimalasia, jossa pienet värjätyt öljypallerot pomppivat suunnasta suuntaan. Valumisaika on noin kaksi minuuttia. Näin tämän ennen synttäreitäni Heureka Shopista ja pyysin ystävältä lahjaksi. Paras läksyistäpakoiluväline! :D

Mutta tämäkin vei vähäisiä voimiani, joten painun rauhoittumaan,

Mariiiia

Tähän loppun vielä : Näin laitan rusettini-video

Ja ei, en osaa vieläkään kääntää näitä, joten niska käyttöön. :D

Taustalla soi james morrison: you give me something


6 kommenttia:

 1. haa oot samassa koulussa kuin mäkin!

  VastaaPoista
 2. en ole ainakaan tietoisesti laittanut tänne kouluani. plus millä luokalla ja kuka oot ?! :D

  VastaaPoista
 3. mäki oon samas koulus sun kaa :-D en oo vaan mylntäny aikasemmin

  VastaaPoista
 4. HUI! Kauhistus :D ketä te ootte?ettekai te nää mua käytävillä?! ääk! voitte sanoa vaan että millä luokalla tai luokkatasolla. mistä löysitte muuten tänne? :)

  VastaaPoista
 5. Mäkin olen samassa koulussa kanssasi, en samalla luokalla mutta bongasin sinut käytävältä :D
  Tuon kermavaahtovideon jälkeen kyllä jäin aina katsomaan sua aika pitkään :'D

  VastaaPoista
 6. en nyt kyllä viitti kertoa, mutta voin kertoa että oon sua vanhempi ja kuulin yheltä toiselta meidän koululaiselta tän osotteen :D

  oot aika feimi hei :-_D__D_D;ÄDKJOIHJUOIDDOOD

  VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3