Sivut

maanantai 19. tammikuuta 2009

Psykedeliaa

Moi
Kiitos kaikista kivoista kommenteista. Saavat minut hymyilemään. :D
Myös rakentava palaute on sallittavaa. :D (Sitähän jo tulikin.)
Tässä vastauksia Cissy:lle
1. kiitoksia paljon :D
2. Voin nappikaulakoru ohjeen tänne laittaa, juu. Kässäntunti on keskiviikkona, niin kopsaan sen siitä kirjasta ja putkautan sen tänne vimeistään viikonloppuna.
3. Kasvoporetabletti on semmonen tabletti, joka pudotetaan kiehuvaan veteen, verhoudutaan pyyhkeen alle ja laitetaan kasvot sen höyryn päälle, joka puhdistaa ja ravitsee ihoa. Tabletti maksoi vaan 2 euroa ja oli oikein tehokas ja plussaa hyvästä eukalyptystuoksusta. Lush:eja ei ole kovin monessa paikassa, mutta ainakin Ison omenan liike on huippu!
Sitten nykypäivään. Olen juuri ponkaisemassa treeneihin, mutta tässä asuni tältä päivältä.
Eläköön tekokuitu! Kiiltävät kankaanpinnat ovat minulle vähän vieraita, mutta ehkä meistä tulee hyvät ystävät jonkin ajan kuluttua. Koltun olen ostanut ?toissa vuonna? Ruoholahden Warehousesta ja kauluspaita on isosiskon vanha. Nauroin, kun huomasin että lapussa lukee ONLY 2000 hehkuttavin rakettikirjaimin. Sukkahousut ovatkin jo tutut Voguen.
Hihii,
-Mariiiia

2 kommenttia:

  1. Heissan vain taas!

    Pakko kommentoida tämän päivän asua, aivan ihana! Tykkäsin kovasti noista Marian Do's and Dont's:eista, voitaisiinko tälläistä muoti-ilmiöhin liittyvää postausta nähdä enemmänkin täällä..? :)

    VastaaPoista
  2. Juu! Hyvä idea. Käynpä kirjoittamaan.

    VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3