Sivut

tiistai 20. tammikuuta 2009

Skottia, ei kai taas?

Moi
Nyt kantani skottiruutuun alkaa olla jo huolestuttavalla tasolla. En edes pidän siitä erikoisemmin. Kai. No kaikkissa tapauksissa ja sattumuksissa tässä mamman minulle ompelema mekko, jonka löysin lintubongailessani vaatekaapissani. Äiti itsekin sanoi, ettei muista miten päin se menee, mutta laitoin sen siten päin miten mielestäni se kuului. Komea nappirivi takana on ihana.
Hups. Ei nappiriviä näykään. No eipä mitään sitten. Muuten valo vääristää mustan samettiyläosan ihan violetiksi. Se on siis noir! Tuli oikein film noir mieleen. Oi! Nyt tekee mieli laittaa paljon punaista huulipunaa ja kihartaa hiukset! Ui! Nyt tekee mieli katsoa vihreänpunaista amelieta. Oi! Nyt tulee mieleen joulu. Ja kyllä, ajatuskiere lakkaa siihen.
Tässä Dolce & Gabbana mainoksessa (tietysti tahallisesti) laitettu upea Claudia Schiffer keskelle normaaleja ihmisiä, eli lihaskimppuja, ylipainoisia (niitä oli tuolla vasemmassa ylänurkassa, mutta eivät mahtuneet kuvaan) ja vanhuksia. Aika ilkeää.
Tässä vielä upea kuva, joka oli huimausartikkelin vieressä. Oi, kuinka me kaikki seinäkiipeilemme tonnejen cocktailpuvussa ja stiletoissa. Onpas muuten hieno mekko!

Hihii,
-Mariiiiiiiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you very muchoo! :3