Sivut

keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Britannica Clothespedia

Moi
Olen palannut! Mukanani olen tuonut joukon uusia söpöläisiä ja sen semmoista. Oli ihan tautisen kivaa ja sain liudan uusia kavereita. Julistan myös, että lempikauppani ovat virallisesti TOPSHOP ja DOROTHY PERKINS. Noniin, aloitetaan.
Topshopissa rakastuin tähän ihanaan korsettimekkoon. Mukaan olisi mielellään lähtenyt myös yksi ihana hame, muttaa rahaa ei ollut mukana niin paljon ja koska mekolla oli 45 punnan hintalappu jäi söpö röyhelörusettihame kauppaan. :( sniff. Mutta tämä kaunokaisen puolesta se oli sen arvoista!Sitten Covent Gardenin David & Goliath-kaupasta ostin hauskan printtipaidan. Eli vitsi on siis teoriassa:
spooning: jonkun kanssa tai luona nukkuminen ja
spoon: lusikka:
fork: haarukka:
forking: vitsiä, ei tarkoita mitään
Tässä Dorothy Perkinsiltä IHANA military jacket! Näin niitä jonkin aikaa sitten Voguessa, ja kun huomasin tämän, oli visaa pakko vinguttaa. Alla Benettonin mekko.
Tässä varmaan lempiostokseni. Upea harmaa mekko Dorothy Perkinsiltä. Tälläkin oli hintaa 50 puntaa, joten hinta kirpaisi, mutta sen arvoinen se tosiaan oli!Tässä ainoat kenkäostokseni. Nämäkin ihanukset Dorothy Perkinsiltä 28 punnalla. Korkoa on melkoisesti ja ensimmäisen päivän hyvä neljän tunnin kävely tekin varsin kipeää, mutta kipua ei ole tuntunut ensimmäisen käytökerran jälkeen.Tässä lisää fotoa.
Sitten lentokenttärakkaus, kauan kaipaamani Marc Jacobsin Daisy-hajuvesi. Ostin keväisemmän version, sillä olen raikkaiden hajuvesi suuri ystävä. Siinä oli mukana tarrapaketti, jolla purkin sai koristella. Myyjä halusi antaa minulle mukaan myös Marc Jacobs-daisylaukun, mutta en halunnut ostaa vartalovoidetta, mutta myyjä halusi lahjoa minua jollain, niin antoi mukaan ilmaiseksi ihanan tavisdaisy-miniatyyrin. I LOVE SHOPS. Hajuvesien edessä on kolme kiveä, jotka ostin British museumista ja joissa lukee: love, wish ja happiness, ja takana sama hieroglyfeillä. Lähempää kuvaa myöhemmin.Ja tässä viimeiseksi koko hajuvesiarsenaali eli suuri paljastus: miltä tuoksun. Etualalla Emporio Armanin perus Elle, Sitten Mochino Cheap & Chic:in I love love, Kate Moss, Nina Riccin Les Belles de Ricci ja taaempana mm. Laura Ashleyn No. 1.

Näillä ihanilla Pertti Palmrothin nahkasaappaille Mamma yllätti tiistai-iltana! Melkoisen samanlaiset kuin aikaisemmat beigeni.Tässä laukkuostokseni. Ihana kastelukannulaukku! Maksoi 22 puntaa Octopusista. Pohdin pitkään söpön punaisen autolaukun välillä, mutta päädyi tähän kiiltonahkaiseen ilmestykseen.Ostin myös söpön uuden päiväkirjan Paperchasesta, kun vanha tuli täyteen.

PEOPLE, I GET ON THE TRANSLATION TOMMOROW!
Minua pyydettiin kirjoittamaan myös englanniksi, joten huomisesta lähtien postauksen lopussa englanniksi pikkuinen tiivistelmä.

Muistakaa ilmaista mielipiteenne!
-Mariiia

6 kommenttia:

 1. Tuo Military Jacket on aika järkyttävä, ei istu sinulle näemmä kunnolla. Ainakin viimeisen kuvan perusteella näytit takki päälläsi aika tuhdilta. :<
  Mutta nuo mekot, oi nam! Ja tuo laukku. <3
  Paljonko tuo David&Goliathin toppi maksoi? Nauroin muuten aika kivasti tuolle spoon-spooning-fork-forking-vitsille :D

  VastaaPoista
 2. D&G:n toppi maksoi 15 puntaa. :) kiitoksia

  VastaaPoista
 3. Ai niin, kuinka paljon rahaa käytit tuohon kaikkeen yhteensä? :)
  Kiinnostaisi tietää. Blogin ulkoasu on muuten ihanan pirteä, verrattuna useimpien blogien haaleisiin väreihin! ;)

  VastaaPoista
 4. haaa, löysinpäs tämän :DDDD googlesta löytää tän melko helposti. älä pelkää, en kerro pikku salaisuuttasi kenellekään ;) okei okei, ei tää varsinainen salaisuus oo mut joo kuitenki. toi military jacket on ihana !! anna se mulle =))

  VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3