Sivut

tiistai 3. helmikuuta 2009

Ciao Bella

Moi
Tässä Niinin heittämä haaste, jota mietin hetken ja epäröin, mutta päätin kuitenkin ilahduttaa lukijaa. :D Eli haaste oli: "Eli toivoisin, että kokoaisit asukokonaisuuden, joka sopisi sinun mielestäsi Bellalle. Älytöntä? Ehdottomasti. Haluaisin vain tietää, minkälaiset vaatteet sopisivat mielestäsi hänelle. Ja leffan puvustus voidaan sitten unohtaa, pelataan vain mielikuvilla."


Leffan nähtyäni originaalit ideani puvustuksesta (joita en muuten miettinyt yhtään) lensivät savuna taivaan tuuliin, joten mitään shokkipinkkiä ette marianpuvustus-bellalla näe.

Mielessäni Bellan tyyli olisi tosi simppeli, pooloneuleita, verkkakankaan suurkuluttaja, farkkuja ja prom-mekoksi ehkä olisin ottanut jonkun vähemmän rohkeamman, kuin sinisen. Ehkä hempeä persikkainen ja yksinkertainen mekko olisi mielestäni sopinut hänelle paremmin.


Mutta joka tapauksessa: tässä asuja mariapuvustus-bellalle (huom. omasta vaatekaapistani, joten jos aineksia olisi ollut enemmän, pidemmälle olisin kurottanut)Olen muuten viimeisistä merkinnöistä unohtanut vaatenimikkeet kokonaan.Huppari: Abercrombie & Fitch
Farkut: GapPaita: H&MPoolo: espritJa koska en omista persikkaista simppeliä mekkoa, prom-mekkona on nyt tämä, isosiskon vanha juhlamekko.Muistaisin nähneeni Bellalla valkoisen neuleen, jossa oli paljetti- ja helmikoristeisen kerman värisen neuleen

Mutta jostain syystä arvelen, että kun kukaan ei olisi Bellaa opastamassa, hän solmisi kuuman tullessa jakun näin. :D

Mariiiiiiiiia

2 kommenttia:

 1. Ciao Maria

  Hetkinen- kovinpa samanlaisia vaatteita olen Bellalle miettinyt, vaikken leffaa ole nähnytkään. Kiva kun tartuit haasteeseen. :)

  Koska jostain syystä pohjattomaksi jo luultu haasteideakaivoni on ehtynyt, en nyt keksi mitään järkevää haastetta. Ensi kerralla ehkä taas.

  (Olenko muuten ainoa, jolle Colour me !:n sivut näyttää ärsyttävää sivua, jossa kerrotaan, että blogi on vain kutsuttujen lukijoiden luettavissa?)

  VastaaPoista
 2. juu et ole. suurin osa blogspotin blogeissa on joku ihme häiriö. ehkä se huomiseksi normalisoituu.:)

  VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3