Sivut

maanantai 9. helmikuuta 2009

Matkakuumetta

Moi
Edit: (Kommenteista) Veikkaan että Juulia tai Elsa siellä kommenttien puolella häiriköi, joten lopettakaahan. Ja tota koulua en kyllä paljasta, mutta sanotaanko nyt että hikkekouluksi tunnettu koulu Helsingissä.

Jälleen ei ole postaustahdissa kehuskelua, mutta ihan oikeasti makasin koko viikonlopun sängylläni ja pidin miljoonatta Gilmore Girls-maratoniani. Ja oikea puvustus tähän actioniin on pehmeä fleecepyjama, joten myöskään pukeutumisessa ei ole ollut mitään kiinnostavaa. Sen sijaan huima matkakuume ja odotus on mielentilani pääaihe. Tämmöisiin tälläydyin tänään, kun on kaikki matkavaatteet jo pakattuna.Juu ylemmässä häärään kässänluokassa.
Eli:
Huivi: Itävallasta
Paita: Henri Lloyd
Housut: Gap Women
(Ja jälleen kerran , mutta sen joka asussa olla pitää) Vyö: Penny Lane (Second Hand)

Ja tosta otsatukasta, että pappa sen viikonloppuna leikkasi, ja elämä valaistui! MINÄ NÄEN TAAS! Mutta koska minulla on hillittömän ärsyttävä pyörre, leikkaus meni hieman vinoon ja siitä yksinäinen kulkija-hiustukko etutukassa, jonka napsasin pois kuvienoton jälkeen ja parannus taitaa pilkahtaa hieman jälkimmäisessä kuvassa.

Nukkumaan painun,
Mariiia

8 kommenttia:

 1. Joo noi etuhiukset sopii sulle jettebra:) (ihanaa ruottinkieltäni) Vähä haluisin tulla sun kanssas shoppailemaan ulkomaille:/ Mutta mä mihinkään pääse... Pidä hauskaa!!!♥

  VastaaPoista
 2. Ihan tälleen pikaseen kysyttynä, missä asut ja mitä kouluu käyt? Oot tosi nätti. :) Ja näin nuoreks oot rohkee ku teet tätä blogii, mut tää on tosi hyvä:)

  VastaaPoista
 3. Terppa igen!

  Uu, ihana päivän asu ja loistavat kuvat! Huivi ja vyö sopivat asuun tosi hyvin.
  Ja sitten. Omasta mielestäni tämä ei ole nyt yhtään hyvä, että ensin näkyy merkintä ja sitten kommentit, vaan äärettömän epäkäytännöllinen. Aiemmin ollut x merkintää per sivu ja kommentit erillisestä linkistä oli mielestäni parempi.
  (Joo älä ota nokkiisi, yritän antaa rakentavaa palautetta)

  Mitä mieltä te muut kommentoijat olette tuon asian suhteen?

  VastaaPoista
 4. (No idea saitko äskeistä kommenttiani (kone vammasi jotain), mutta jos sait, niin ei mitään, olinkin vain painanut erikoista linkkiä ja aiheuttanut itse kommenttejen ilmestymisen merkinnän alapuolelle.
  Oletko kiltti etkä julkaise tätä kommenttia ja älähdät, jos et saanut edellistäkään, lähetin sen ihan hetki sitten. Tack. :))

  VastaaPoista
 5. haha en kyl oo kukaan juulia tai kukaaan :--DDD oon sun koulus ja kerran aikanaan näin minne menit kun menit sun kotiin! EI en ole stalkkeri kävelin vaan joskus siellä lähellä koiran kanssa..........

  VastaaPoista
 6. Vastauksia: vastaan tänne muiden kommentteihin. :? mitä vikaa siinä on? HAA tiedän kuka olet lähellä asuva koiranulkoiluttaja!Tiedän! :D Mikä valta.

  VastaaPoista
 7. En asu sun lähel :) olin mun isän luona vaan.. käyn siel ehkä kerran puolen vuodes. LOL

  VastaaPoista
 8. Voin kyllä ihan rehellisesti sanoa etten oo noiden ilkeiden kommenttien takana ja vähän harmittaa että ees epäilit, harmitaa sun puolesta ja ymmärrän kyllä epäilyksesi!:)) Kiitos vielä matkaseurasta, Juulia (ei tarvi julkasta)

  VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3