Sivut

tiistai 24. helmikuuta 2009

Ceramic heels

Moi
Tänään jälleen aikamoisen tavallinen päivä, mutta päivän asu oli lempparini pitkän ajan jaksolta. Minua uusi pusero muistuttaa tätä Blairin lookkia. Lokeroiden edessä koulussa. Overknee:t Topshopista. Ajattelin ommella niihin musta pikkusilkkirusetit.
TRANSLATION: Over knee socks from Topshop. I was thinking of sowing on two little bows.Laatu on huono. /Quality sucks.Tässä nyt seuraavaksi lempikuvauspaikallani koulussa pelleilen peilin kanssa.
Me fooling around with a mirror at school.Alla keramiikka-korkokenkä, jonka tein kuviksessa. Se oli vaikea tehdä ja sen piti siis esittää " rasiaa", eli malli on hassu, sillä sisään piti kovertaa reikä jotta se vastaisi työnantoa. Se ei onnistunut, mutta taaempaa näyttää kohtalaiselta. Ihmeellinen turkoosi väri oli alunperin liila, mutta tuhoutui uunissaja keltainen osa on rupuista sukkahousua./
Under: a couple pics of a ceramic shoe I made in art. The assignment was to make a case/box, like a little music box or something, so I had to make a hole in the shoe, so that's why the model looks a little weird. It was very hard to make and I originally painted it violet, but the oven made it green/turqoise.

Smile,
Mariiia

2 kommenttia:

  1. Tosiaan, ihan Blair :D Noi kengät on aivan ihanat!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Blair on kyllä ehkä lemppari tyyli-ikonini!

    VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3