Sivut

perjantai 20. helmikuuta 2009

Mon berét ou ma galette, endroit nous sommes tête á tête

Moi
Otsikko suomeksi on siis: Baskerini tai baskerini (slangiksi), kohta olemme yhdessä/päät vastakkain.
Aika kalpea suomeksi.
Tässä "asuja", eli "autfittejä" <-- (häähhhää), jotka olisin teoreettisesti pukenut päälleni JOS olisin noussut sängystä ja vaihtanut pehmeän pyjaman pois. Esittelen myös uudelleenlöydetyn baskerini, jonka ostin Pariisista vuonna "1851", ja jonka jälkeen olen totaalisesti unohtanut sen herttaisuuden. Ja kun sen ostin vuonna "1851", pääkoppani oli muutamaa prosenttia pienempi, eikä sen "taille" (:koko) ole ihan ole samaa nykyisen ohimon ympärysmitan kanssa. Mutta onneksi lakki on huopaa, ja sitä voin venyttää märkänä sopivan kokoiseksi.

Ei ihan mennyt päähän. Asia täytyy korjata huomenna.Eilisen teoreettinen asu.
Eli:
Mekko: Dorothy Perkins
Kauluspaita: Old Navy
(On aika pelkkä asu, koska asusteet jäivät pois)
Huomatkaa upea: "Näytän kauhealta aamuisin ilman suihkua"- ilme.Tässä kauluspaidan kuosi lähempää. Tämän asun kanssa sopisi loistavasti violetin korkokenkäni. (Jälleen: asusteet jäivät pois)Tässä tämän päivän teoreettinen asu. Ulkotakki (periaatteessa) + sisähame. Hmm. Enpäs tiedä. Nopein joka laskee asun kaikki napit oikein saa multa jotain hassua. (Luultavasti ihan blogosfäärin sisäistä, eli ei varmaankaan mitään paketteja)
Pitää vaan katsastaa aikaisemmat merkinnät molempien vaatteiden nappimäärästä ja ainoa joka ei käy selville, on se, että takin takapuolella on tamppi, jossa kaksi nappia, ja että hihoissa on molemmissa 3 x 2 napitus ja olkapäissä yksi nappi kummallakin olkapäällä. Onnea vain!

TRANSLATION:
Here are two outfits I would of theoretically worn on these days if I would of bothered to get up from bed and change out of my pyjamas. And a beret I bought ages a go in Paris. An of course my head was alot smaller back then so it doesn't actually fit anymore. But thank god it's felt, so I can just stretch it out to fit me when it's wet.
-Mariiia

4 kommenttia:

 1. hmm.. Luulen laskeneeni oikein. Eli:takissa 26 nappia ja hameessa 6. Nappeja kertyisi asuun yhteensä32! :D

  VastaaPoista
 2. eikun takissa onkin 28 nappia.. 34 nappia koko asussa siis. ^^ Hurjan paljon..

  VastaaPoista
 3. Thanks for following my blog!

  I'm quite a fan of the first dress and the beret.

  VastaaPoista
 4. eikse oo "ou" ilman sitä "aksaantegyytä"? jos siis tarkotat "tai" etkä "missä"...

  VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3