Sivut

tiistai 3. helmikuuta 2009

Penny Lane was in my arms...

Moi
Edit: Jelly: Penny Lane ei ole kirppari, vaan mainostaa itseään nimenomaan Vintage-kauppana. Hinta riippuu täysin tavarasta, mutta ylhäällä ovat halvemmat "tavallisemmat" vaatteet ja suurin osa on menneiltä vuosikymmenniltä olevia vaatteita, joiden hinta saattaa harpata yhtäkkiä yli kuudenkymmenen euron ja pysyy sitkeästi siellä ja ylempänäkin, varsinkin jos kyseessä on vintage-merkkivaate. Mutta jos käsivoimat riittävät, varsinkin yläkerrasta löytyy satojen hengareiden välistä monia varsin söpöjä alle viidentoista ja kymmenen euron yksilöitä.
Tänään kipaisin käymässä Vintage-kauppa Penny Lanessa, jossa olen muutamia kertoja käynyt. Liikkeessä on kaksi kerrosta ja on täynnä vaatteita, laukkuja, kenkiä, vöitä, takkeja... Sisustus on minusta 50-luku henkistä: Audrey Hepburn, pitsi, puudelimekot ja korutelineet ja etc. Siellä on mukava käydä. Olen sieltä vain yhden paidan ostanut, mutta kiva paitan on kuitenkin. :D Tänään kävin nuuskimassa ja löysin IHANAN punaisen fiftareilta peräisin olleen vyön. Materiaali on "nahka"-muovia, mutta se on kertakaikkisen ihana!Tämä oli tänään päällä. (Sori kärsivä ja väsynyt ilme)Tässä punasöpö on mukana. Joo noi violetit sukkikset ei tosiaankaan kuulu tuohon :)Perinteinen peilikuva :).
Hihhii
Mariiiiiia

1 kommentti:

  1. Minulle tuon vyön materiaali ja väri tuovat mieleen vähän jotain eroottista, mutta eipä tuo paha ostos ole ollenkaan! Oikeastaan kovinkin nätti. :)
    Ihana päivän asu! Millainen hintataso Penny Lanessa muuten on?

    VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3