Sivut

maanantai 2. helmikuuta 2009

Tuulahdus Pariisia

Moi
Tänään pikapostaus, kun olen juuri menossa treeneihin. Luulin Pink Pantherin olevan viimeinen elokuva, josta ottaisin tyylivinkkejä, sihteerillä Nicolella oli lopussa ihana pinkki mekko ja silkkihuivi kaulassa. Täten:
Huomauttausin ilkeistä kommenteista, joita on tullut melkoinen nippu. Joten siistikäähän suunne!
Mariiiiiia

5 kommenttia:

 1. Oolalaa!

  Ilahduttavat kaksi viimeistä merkintää! Neidin blogi alkaa niittää mainetta piakkoin, jos jatkat tätä rataa.

  Tilaatko Vogueta vai ostatko ihan irtopainoksina? Itse hankin ensimmäisen Ihka Oman Vogueni lentokentältä, mutta tuppaa tulemaan vähän kalliiksi hankkia lentolippuja vain Vogueiden takia. :DD Jos ostat irtopainoksina, niin mistä ostat? Täällä päin en ole kyseisiin lehtiin törmännyt.

  Ja helmikuun numeroon viitaten; onko sinulla joitan 'bad-karma'-vaatteita?

  Lopuksi haaste, jota en saa mielestäni, joten heitetään se kehiin. Eli toivoisin, että kokoaisit asukokonaisuuden, joka sopisi sinun mielestäsi Bellalle. Älytöntä? Ehdottomasti. Haluaisin vain tietää, minkälaiset vaatteet sopisivat mielestäsi hänelle. Ja leffan puvustus voidaan sitten unohtaa, pelataan vain mielikuvilla.
  Mutta ei tuota ole pakko toteuttaa, jos et halua. En vaan saa rauhaa jos en edes ehdota.

  VastaaPoista
 2. mitkä ilkeät kommentit? sanoin vaan että ollaan samassa koulussa, mutten suostunut paljastamaan kuka olen.. ÖÖ

  VastaaPoista
 3. Ei toki! :D en minä niistä loukkaantunut. :D oli ihan hauska kuulla että ollaan samassa koulussa. Siis tänne on tullut vajaa kymmenen haukkumakommenttia, jotka ovat ollet varsin sopimattomattomia. niitä en ole julkaissutkaan. :D

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia :D. Haaste on mahtava!! jee. Käyn hommiin. Voguesta vastaa postauksessa. :D

  VastaaPoista
 5. Mä taas arvelin, ettet edes sä alentuisi ottamaan tyylivinkkejä pink pantherista - mutta hei, tuo asu onkin tosi nätti! ;) Ehkä vähän rintsikan reuna näkyy topin alta, mutta tuo toppi ja hame sopii ihanasti yhteen ;>

  VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3