Sivut

tiistai 10. maaliskuuta 2009

The ballerina screaming Regina Regina

Moi
Tänään viimeisimpiä kokeita vähään aikaan, niin saa jälleen hengähtää. Tänään päällä uutta ja erittäin vanhaa. Otsikkoon viitaten en ole varmaan maininnut rakastavani Regina Spektoria. Venäläis-Amerikkalainen folk/alternative-laulaja on ihana! Olen häntä kuunnellut hieman yli vuoden, eikä kiinnostus ole laskenut. Reginan musiikkia täytyy kuunnella ja kuunnella, kunnes sitä alkaa arvostaa. Hänellä on kaksi helposti löytyvää levyä, ja muita saa hieman kaivella itunesista ja ebayltä. Uusin Begin to Hope-levyn sinkku Us on aika kevyttä Reginalta ja muu tulkinta on suht.koht. kevyttä myös. Soviet Kitsch taas on huomattavasti raskaampaa kamaa, ja vaatii tiivistä kuuntelua ja ymmärrystä. Jos kipaisette tästä suoraan sinäputkeen kuuntelemaan suosittelisin aluksi vaikka näitä:
Us
Samson
Somedays
Fidelity
Better
/
All of my exams are almost over for a while, yay! Hence the topic, do try Regina Spektor out! She is such a great artist and i love her music. I wouldn't say it's easy listening, but after you get it, its really worth it. There's a good list above of songs you should start with. :)
Nämä päällä tänään.
What I wore today.

Eli:
Neule: Authentic
Röyhelöpusero: Sisley
Skottiruutuhame: Äidin vanha 70-luvulta
A.K.A.
Knit: Authentic
Blouse: Sisley
"Kilt" skirt: Mother's from the seventies
Regina Regina!
Mariiia

2 kommenttia:

  1. Aa kastelukannulaukku aww. (Joo fanitan. :D) Otsikko on muuten tosi hyvä, rimmaakin vielä. :) Ja jakku ja laukku sopii hyvin yhteen.

    Ei mulla muuta. Positiivista vaan.

    VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3