Sivut

lauantai 7. maaliskuuta 2009

I am not a shopaholic

Moi!
Tänään kävin katsomassa Confessions of a Shopaholic -leffan. Olen lukenut kaikki kirjat, eikä leffassa ja kirjassa ollut melkein muuta samaa, kuin konsepti. Mutta elokuva oli kuitenkin ihana viiden tähden arvoinen tyylikäs hömppäleffa. Tyyli-ispiraatioista lisää myöhemmin, mutta Rebeccan tyyli sai minut aivan värinälkäiseksi, joten sitä on luvassa. Täytyy kuitenkin myöntää, että muutaman kerran sieltä tunnisti omiakin piirteitä shopaholicismin suhteen. Nyt leffan jälkeen aion kuitenkin ostaa ne violetit nahkahanskat Penny Lanesta ja metsästää mustavalkoista silkkihuivia!
/
Today I went to see Confessions of a Shopaholic. It was nothing like the books, but I really loved it. It was definitely a stylish five star flick. Style inspiration will be appearing on lalala later. With my after-movie vibes, I decided I will buy the beautiful violet leather gloves from Penny Lane and start hunting for a black-and-white silk scarf.
Leffa-asuni keltaisen takkini kera.
My movie-outfit fit with the yellow coat.


Eli:
Bolero: Fransa
Printtipaita: D&G
Hame: Topshop
A.K.A.
Coatee: Fransa
Tee: David and Goliath
Skirt: Topshop
I love colours!
Mariiia

4 kommenttia:

 1. Olen itsekin miettinyt, että pitäisi mennä katsomaan tuo Himoshoppaaja-leffa. Mutta ei kai se tänne ole vielä edes tullutkaan... Me kun taidetaan saada kaikki leffat vimppoina.
  Uh mikä määrä megapixeleitä! Omassa ferrarinpunaisessa kaunokaisessani on 5 megapixeliä, hyvin olen pärjännyt.
  Joo, taitaa mennä ohi aiheen. Hieno look, väripostausta odotellessa. :)

  VastaaPoista
 2. missäpäin suomea kirjottelet?

  VastaaPoista
 3. Asun ainakin tällä hetkellä Pohjanmaalla... D: Ja kaiken lisäksi tuppukylässä. Että joo.

  Asiasta villasukkaan: liittyen merkintääsi, kertoisitko meille vaikka 5 kaikkien aikojen parasta elokuvaa? Olisi kiva tietää.

  VastaaPoista
 4. Tykkäätkö piirtämisestä?
  Esittele jotain piirrustuksiasi =)

  VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3