Sivut

torstai 12. maaliskuuta 2009

You leave me breathless

Moi
Rakastuin tänään. Rupean nyt säästämään. Aion saada ne itselleni, rakkaani. Eli Marc Jacobsin upeimmat kengät koskaan. Maailmankaikkeuden upeimmat kengät. Hinnasta en aio edes keskustella, mutta sanotaan että aivan liikaa, mutta aion menestyä. Näen näistä unia tulevien kuukausien aikana. (Eli siis keräsin rohkeuteni ja hipsin Rizzoon (ihana kenkäkauppa) ja nuuskin ja ihastelin. Rupesin haukkomaan henkeäni, kun näin nämä! Nämä saavat ikioman postauksensa, mutta tavispostaus saapunee pian.
/
I just fell in love with these Marc Jacobs darlings! I saw them in a glamorous shoe store and completely fell in love with them! I start saving today!
Oh pretty!
Mariia

3 kommenttia:

  1. Ohhohhhhhhhh! Siinäpä on komeat kenkulit! Mikä kyseisten söpöläisyksilöiden hinta tasantarkkaan mahtanee olla, Maria? Saattaisin olla kiinnostunut haalimaan nuo päivää ilahduttaneet pikkuiset omaan kaappiini.. <333

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti niiden hintaa en aio julkaista täällä, (sillä kun ostan ne on se omien raha-asioiden julkistamista yleisölle)mutta netistä voi toki etsiä. Ainakin hinnat, jotka netistä pengoin olivat aivan erilaista laatua, kuin noiden hinta Rizzossa. :) Jos pääkaupunnkiseudulla asustelet, niin voit toki hinnan jäädä katsomassa, mutta jätäthän minulle parin! :)

    VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3