Sivut

perjantai 3. huhtikuuta 2009

Buttons on your back and chanel on your mind

Coucou
Taiteilin tänään kaksi mekkoa päällekkäin. Lopputulos oli mielestäni aika hauska. Sanoisin vielä, että suurkiitos sähköpostista, eli siis siitä piristysruiskeesta, mutta kuvat eivät näkyneet: voisitko lähettää ne liitetiedostoina?
/
Today I got creative and pulled two dresses on top of each other. The result was quite chic. Notice the divine buttons on the back of the dress underneath.


Eli:
Mekko alla: Äidin tekemä
Mekko päällä: H&M
A.K.A.:
The dress beneath: Made by maman
The other dress: H&M

Sukkuloimme tästä tweedtaivaaseen, eli Karl Lagerfeldin valtakuntaan. Chanelin kevätmallisto oli raikas, klassinen ja mukaan mahtui myös ripaus vaaleanpunaista. Chanel on yksi lempimerkeistäni ja jotenkin Lagerfeld onnistuu vangitsemaan klassisen Cocon tweedjakun ja sekoituksen uutta chic:iä.
/
And we're off to Karl Lagerfeld's tweed wonderland. The ready-to-wear Chanel spring collection was yet again stunning (oh shocker). It was fresh, classic and even had a touch of pink. Chanel is one of my favorite designers and Langerfeld somehow succeeds in capturing the classic Coco tweed jacket with a mix of new chic.

Miinuksena eivät töytäkenkulit iskeneet.
/
As a minus, the feathered heels and I didn't really clic.
Klassisempaako?
Can it get any more classic?
Oi miten syötävän ihana asu!
/
This ensemble is so cute I could just eat it up!
Vaaleanpunaisella ja liilalla oli myös oikeutensa.
/
Pink and lilac also had their way in the drawing room.
Ylisuuret kaulakorut valloittivat muutamassa asussa.
(Kyllä se Lagerfeld osaakin sitten tehdä mielestäni tyhmän trendin "ylisuuren"kin upeaksi)
/
Oversized jewelry stunned me in a couple ensembles.
(Damn that Lagerfeld, he can really take a trend I don't like "oversized" and turn it into something chic and beautiful)
Mutta kuitenki, EI. Tämä asu ei iskenyt sitten alkuunkaan.
/
Okay, okay, no ne is perfect.
I hated the synthetic shiny fabrics like I hate harem pants. It just look icky.
Love sbc!
Mariia

7 kommenttia:

 1. Mikä sana on "hiemahko"?

  VastaaPoista
 2. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MUIYDJUGHSGFFF saanko kertoa erään vriheen jonka teet joka saaaaaaatanan postauksessa?

  - no se on se että kun laitat mitä vaatteita sulla on päällä ja siinä lukee ensin suomeksi "eli" ja sitten esim. paita - hm, sukka - pylly yms.... Niin sitten käännät saman englaniksi niin siinä lukee "a.k.a" MITÄ PILLLLLLUA etkö tajua ettei sitä voi käyttää tuossa yhteydessä??????!?!??!?! ok sitä käytetään yleensä esim. Näin: "you-know-who aka voldemortti"

  ELIIIIIII OLETTTT TYYYYYYYHHHMMMÄÄÄÄÄÄ ¤ETTTTKKÄÄÄÄ OSSSSAAAAAAAA ENKLAN%IA PPPEEEässs onko sun blogillasi muka oikeasti ulkomaalaisia lukijoita. ja muutenkin suurin osa sun käännökistä on ihan päin pyllyjä eli toivoisin ettttä otat opiksi ja haistat vitun. kiitos hei.

  VastaaPoista
 3. 1. Ole hyvä ja siisti suusi, täällä ei kiroilla.
  2. A.K.A.: also known as on ilmaisu, joka on käyttämässäni yhteydessä koominen, "eli tunnetaan myös nimellä". Ja käytän haluamiani sanoja missä haluan, kiitos vain.
  3. Noin puolet englanninkielisistä teksteistä on käännöksiä ja puolissa lukee jotain sinne päin mitä suomalaisissa, sillä olen kaksikielinen ja puhun englantia sujuvasti toisena äidinkielenäni ja kahdella aksentilla uskottavasti.
  4.Jos et pidä blogistani, miksi edes vaivauduit kommentoimaan? Suht.koht. pitkässä kommentissa on mennyt hukkaan kuitenkin monta sekuntia kultaisesta ajastasi. Joten miksi edes vaivauduit?
  5. Ulkomaisia lukijoita on paljon. Comeniusmatkallani englantiin tutustumani ihmiset pyysivät minua kirjoittamaan englanniksi, jotta hekin voisivat lukea. Lisäksi eräs hyvä ystäväni Seattlesta oli kiinnostunut englannituksista. Lisäksi eräs turkkilainen Nil ja eräs englantilainen Little Bow prep lukevat blogiani englanniksi.

  Jos tämä vastasi kommenttiisi, niin hyvä, mutta jos yritit loukata minua, niin paha juttu, sillä negatiiviset blogikommentit eivät ole koskaan hetkauttaneetkaan minua. Olen itsevarma ihminen enkä välitä mielipiteistäsi.
  KIITOS HEI

  VastaaPoista
 4. Voi että teidän anonyymien kanssa.. Tosi kivaa kielenkäyttöä taas, ei varmastikaan tunnu Mariasta kovin kivalta. Ja Maria, minusta nuo käännöksesi ovat tosi hyviä! Itse en osaisi :) Tykkään kovasti blogistasi!

  VastaaPoista
 5. ootko kietassut jonkun verhon ympärilles?

  VastaaPoista
 6. Tottakai! VERHOHAN SE ONKIN. Eurokankaan alerekistä kalastettu. euron makso. huomasin juuri että isoäitini ruokailuhuoneessa on samanlainen!

  VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3