Sivut

tiistai 28. huhtikuuta 2009

Thank you for the ultra-prep

Coucou!
Tulin juuri konsertista, jossa laulettiin kuoron kanssa ABBAa. Lauloin soolona Thank you for the music:in (jossa on muute ihan syntisen itsekkäät sanat!)
ja Maria + Mikrofoni+ 300 ihmisen yleisö= onnistunut esitys, mikrofonin rapina (kiitos, kiitos tekniikkapojat), ja nuotilleen osunut laulu. Jee!
Jälkeenpäin kemian ja kotitalouden opettajat ja entinen luokanvalvojani kaappasivat minut halauksiin ja laulan kuulemma "kuin enkeli". Lisäksi koulumme eräs rusettikaulainen ranskanopettaja ja toisen ryhmän ranskanopettaja kehui esitystäni taivaalliseksi. (Onpas jumalalliseksi mennyt tämä touhu!) Ja vielä lisäksi kaksi tuntematonta naista tuli ihailemaan Dorothy Perkinsin kenkiäni (myös kaksi ruokalantätiä on tykännyt) ja lauluääntäni.
Itsetunto korkealla ja huulet hymyllä alla kuvia viimeviikkoisesta asustani (?). Encore yläasteelle on torstaina ja yritän pulittaa esityksen myös tänne. (Mikäli menee yhtä hyvin)
/
I'll do it in english tommorow guys. Right now I am supposed to be parler-ing in francais.
Sneak peak:
Maria+300 people+ a microphone


Tunnetaan myös nimellä:
Takki: Mango
Sukat: Japanista
Pikeepaita: Burberry
Hame: H&M
Kravatti: Isän vanha
Laukku: Kenzo

Love sbc!
mariia

10 kommenttia:

 1. you being the prep master, i thank you :)

  VastaaPoista
 2. Olisi kivaa kuulla lauluasi, siis jos voisit tehdä tänne jonkun videon tai jotain? :))

  VastaaPoista
 3. UUUU ihana asu ja mä olen ehdottomasti sitä mieltä että totta kai sulla on hyvä ääni! (en koskaan ole kuullut sitä, mutta mäpä tiedän silti AINA kaiken!!! hähää) :D

  VastaaPoista
 4. Tekniikka mogasi vaihteeks,(niinhän ei ole ikinä tapahtunut) niitten ois pitäny laittaa toinen niist kuoromikeist pois päältä, nii mtn ei ois tapahtunu...
  Mut ne pojat ei ollu harkois nii ne ei voinu tietää, tosin oma ongelma ja Skumppa puhutteli jo niitä :D

  Hauschkaa Wabbuu!

  VastaaPoista
 5. oi tää asu on aivan ihana! :D Paras pitkään aikaan. Mutta noi sukat ei ihan iske..

  VastaaPoista
 6. oletpa itserakas, ainakin tämän perusteella.

  VastaaPoista
 7. Se että on mielestään hyvä yhdessä asiassa ei minusta ole itserakkautta.

  VastaaPoista
 8. Olen siis sama kuin edellinen: tarkoitin, että tyyli jolla kirjoitat on ikään kuin koko konsertti olisi järjestetty vain sinua ja sinun esiintymistäsi varten, ja muutenkin, vähän rajaa omaan kehumiseen jookosta :)

  VastaaPoista
 9. No anteeksi jos tämän postauksen tyyli ei ole sinulle mieluinen, mutta ei, konsertti ei ollut minua ja esiintymistäni varten järjestetty tietenkään.
  (voi pyhä sylvi)

  VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3