Sivut

maanantai 1. kesäkuuta 2009

La fête, la fête tu portes ma tête!

Coucou!
Menu de jour:
juhla, päätöksen juhla. (Bond, James Bond)
Aika jolloin pukeudutaan hienommin, kiharretaan hiukset, herätään kuudelta aamulla kihartamaan ne kutrit, laitetaan se ylimääräinen kerros ripsiväriä, ylimääräinen tujaus tuoksua, pannaan helmet kaulaan ja hymyillään.

Juhlavalmisteluihini kuului mm. uuden mekon ostaminen: JEE, kahdelta aamulla todistuksesta panikoiminen, monien eri "mahdollisuustodistuksien" laskelmoiminen ja keskiarvojen laskeminen (toisin sanoen panikoiminen yöllä, eikä aamulla), niiden yksien ehjien sukkahousujen seikkailumetsästys, kaikki yllä mainitut asiat, sekä paluu kotiin kesken matkan, kun biologian kirja jäi kotiin...


Yllä päivän ensimmäinen mekko, jonka ostin voittamalla arvontalahjakortillani.
Hapsut eivät olleet ennen mielestäni kivoja, mutta tykästyn niihin koko ajan enemmän ja enemmän. Mekon ainoa huono puoli on se, että luonteeseen kuuluu aktiivinen ja vilkas liikkuminen, jonka mekko rajoittaa, sillä kun hypähdän, joustava kangas pomppaa lantion korkeudelle. Juokseminenkin tuottaa vaikeuksia. Mutta 20-luvun hurma on niin lumoava.
Vieressä hymyilee hyvä ystäväni Pampula.
I'm wearing the first dress of the day, a lovely 1920-styled flapper dress from h&m. I won a raffle for a 50 euro voucher to any shop I wanted in this shopping center called The Big Apple.
The only downside is that when I jump to the air ever so slightly, the hem happily rises up over my hips. Running is also an issue. But I wont let it bother me! next to me is my friend Pampula (not her real name), who also has a blog.
Even though it's in finnish, it's one of the most colorful blogs I've seen! Love it!
Eli:
Mekko: H&M
Kengät: Dorothy Perkins
Kukkapanta: Glitter

Koulun päättäjäiset menivät melko hyvin. Ja seitsemäs luokka on nyt käyty. Todistuksen keskiarvio oli 9.72, eli laski vajaalla desimaalilla. Mutta todella hyvä oli kuitenkin!

The end of school ceremony went quite well. My report card average (here in Finland the grades are from 4-10) was 9.72, which was a drop of almosta decimal. But still excellent!


Pampula (ei siis hänen oikea nimensä) on niin mainio persoona!
Käy kurkkaamassa hänen bloginsa, jos et ole aikaisemmin niin tehnyt: http://www.pikku-pampula.blogspot.com/

Väriä riittää!

Ruusuja löytyi kaikista kuusista ylioppilasjuhlista, jossa käytiin.

Asunvaihdos kesken päivää, eli ennen kaikkia ylioppilasjuhlia.

Mekko oli kiva, mutta vain kiva. Äiti osti sen minulle juhlia varten ja se istuu hyvin ja siinä on ihana väri. Väri on kaikissa kuvissa vääristynyt, sillä leninki on oikeasti laventelin värinen. Leikkaus on hauska, mutta valitettavasti en pidä pituudesta yhtään. Se on vaan liian pitkä. Saa minut näyttämään todella venyneeltä kumilenkiltä, mutta muuten ihana mekko.
The dress is nice, but then again it's only nice. My mother bought it for me for the graduation parties. It fits really well and hugs me nicely. The color is actually a lovely lavender shade. The hem is just too low. It makes me look like a tree.
Eli:
Mekko: Vila
A.K.A.
Dress: Vila

Summer skies be blue to you!
Sininen on jotenkin niin rauhoittava ja kaunis väri.
I love blue, it's such a pretty and soothing color.
Love SBC!
Mariia

only 15 days to go!

5 kommenttia:

  1. En ole kyllä antanut lupaa tuollaiseen... Mutta sinne meni.

    VastaaPoista
  2. Totaa kahdelta aamulla EI enää panikoida 8) tai en ainakaan mä. Se alkaa jo silloin kun tietää, että ne meni jo, ei voi enää mitään ja jne. Tuo hapsumekko oli kiva!

    VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3