Sivut

lauantai 25. heinäkuuta 2009

Country babe

Coucou!
Valitettavasti on hyvin luultavaa, ettette kuule minusta ennen kouluni alkua, (n. 11 päivä elokuuta) sillä lennän mökille loppukesäksi. Hyvää loppukesää kaikille!
/
Unfortunately you wont be hearing from me until the beginning of school (11th of August), because I whisking off to the country for the rest of the summer. Have a great rest of the summer!
Love sbc!
Mariia

3 kommenttia:

 1. Löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten ja ihastuin tyyliisi heti! :D
  Esittelethän ostoksesi, kun jatkat taas bloggailua? :D Tykkään kovasti tyylistäsi pukeutua, ja siksi shoppailut kiinnostaa. ;)

  Ja sitten vielä..

  Voisitko esitellä kaikki merkkivaatteesi, asusteesi yms. (Myös nykyiset "kaikki kenkäni" ja laukkuni esittelyt olisi kivoja. :)

  Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Sulla on hyvä blogi ja ihana tyyli. Ainoana miinuksena pidän blogin väriä se ei ole minun mieleeni mutta sehän on ihan makuasia.
  Annoit palautetta minun blogistani jonkin aikaa sitten ja kiitän palautteesta, koska kukaan ei jaksa sitä lähettää:/. Toivon että olet nyt sitä mieltä että blogini on kehittynyt ja toivon että kertoisit mitä mielestäni voisin parantaa(: ja blogini löydät profiilistani.

  Kiitos!
  -Ella

  VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3