Sivut

maanantai 14. syyskuuta 2009

Cream coloured identity

Coucou!
Menin tänään etsimään tuota ihanaa kotelomekkoa, jota ei löytynyt. Mutta sen sijaan hyörin talvitakki pre-shoppingilla ja löysin  upean hatun!
/
Today I went to look for this fabulous dress, but I didn't find it. Instead I did some winter coat pre-shopping and found a cream white hat!

Syyskuun Demissä oli yksi aivan ihana Gina Tricotin takki, jota kävin kokeilemassa.
/
I test-drived two Gina Tricot winter coats.


Tämä oli ihana! Ainoana miikkana se, että nappeja on todella vaikea saada auki ja kiinni. Pahoittelen kuvien laadusta. En ole peilikuvien ystävä, mutta pukukopissa kokoa 1 neliömetri on vaikea ottaa onnistuneita otoksia.

This one was lovely! The only downside was that the buttons are really difficult to use. I apolgze for the slightly crappy photos, but in a fitting room the size of one square meter, it is remarkably difficult to take good pictures.
Tämäkin oli ihana ja saatavana myös mustana. Molemmat maksavat 59.90 ja ovat villasekoitetta, joten siitä ei ole kyse. En osaa päättää kumman haluan ja minkä värisenä! Aikaisempi takki oli saatavana myös harmaana, mutta harmaata en halua.
Auta minua päättämään!
/
This one was adorable too and available in black aswell. They are both 59.90 and a wool mixture. I can't decide which one i wan't and in which color!
Help me decide!

Päivän kuteisiin:
Laivastolinjalla
/
O Sailor and rouge
Pusero: Tommy Hilfiger
Neuletakki: J. Crew
Farkkusortsit: Levi's
/
Blouse: Tommy Hilfiger
Cardigan: J. Crew
Denim shorts: Levi's

Hattuun: löysin h&mstä aivan ihana hatun, joka istui päähän täydellisesti ja näyttää muutenkin yleissöpöltä. En saanut edustavia kuvia, sillä hattu näyttää parhaalta, kun hiukset on kiinni.
/
I found this adorable hat in h&m! It fit perfectly and I just had to scoop it out. I couldn't get any good pictures of it, because it looks best with hair up.
Jostain syystä tunsin löytäneen identiteettini tässä hatussa.
/
For some odd reason, I felt like I had found my identity all bundled up into one hat.
Love SBC!
Mariia

2 kommenttia:

  1. joo hyvä identiteetti sulle ihan ku olisit vetäissy kananmunan päähäsi :)

    VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3