Sivut

maanantai 28. syyskuuta 2009

When we're all old and dreary, weak and weary

Coucou!
En ole kauhuleffaihminen. Kiljun ja pihisen tyynyn takaa pelottavissa kohdissa. Ystäväni selostaa tapahtumat kun tarraan hänen olkavarteensa koko elokuvan ajaksi. Hän hähhättää kuolevalle ja osoittaa virne huulillaan ruutua, kun pakenen sohvan syövereihin.Tänään ohjelmassa oli The Ring.
Hiiuh. Oletko kauhuleffatyyppi?
/
I am not one for horror movies. I scream and fizzle behind a pillow during all the scary parts. My friend tells me whats happening, while I grab onto her right arm for two hours. She laughes at the dying people, while I shriek and dig myself deeper into the sofa.
Today I saw The Ring.
Sheesh.
Do you like scary movies? (get the reference?)
Neuletakki: Authentic Knits
Polo: Sand
Jackie-housut: Liz Claiborne
Panta: Charlotte Russe
/
Cardigan: Authentic Knits
Turtleneck: Sand
Jackie trousers: Liz Claiborne
Headband: Charlotte Russe

Happy nightmares!
Love SBC!
Mariia

2 kommenttia:

  1. No kaverini on kauhuleffafani, hän pakotti minut katsomaan The Ringin japanilaisen version ja minä katsoin puolella silmällä ison tyynyn takaa. Hän lopulta kyllästyi mamoiluuni ja sammuttti telkun (huh). Sen jälkeen h'n näyttti otteita Uinu, uinu lemmikkini (Petsemetary?), ja jäi ikuiset traumat, en pysty astumaan sänkyni viereen illalla... :ss

    VastaaPoista
  2. Ystäväni on nähnyt Ringun ( japsiversio) ja se on kuulemma samaa luokkaa kuin jenkkiversio, mutta loppu on kuulemma erilainen. Ystäväni on mahtava kauhuleffakamu, kun hän jaksaa kuunnella yninääni ja räkätyskauhistusnauruani.
    :D

    VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3