Sivut

maanantai 21. joulukuuta 2009

Aujourd'hui

Coucou!
Seurattuani lukuisten niin sanottujen "youtube beauty guru"jen videoita innoistuin huimasti hiustenlaitosta ja sotamaalausten sutimisesta.
Päivän vaatimaton saalis:
/
After watching countless videos made by "youtube beauty gurus" I was extremely excited to start doing my hair more properly and putting make up on.
So I ran off in to the city and here's my modest haul:


Vietin valehtelematta 25 minuuttia lehtien edessä, sillä en vain osannut päättää, minkä lehden ostan. Lopuksi suljin silmäni ja osoitin jotakin vaihtoehdoistani.
Näytti varmaan superintelligentiltä.
/
I literally spent 25 minutes in front of the magazine stand, because I just couldn't decide which one to buy. In the end I closed my eyes and randomly pointed at one of my options.
That must have looked REALLY intelligent.
 Läksin kaupungille ostamaan kunnollista kuumudelta suojaavaa suihketta.
Alun perin halusin TRESémme Heat Tamer-ia, mutta sitä ei löytynyt sitten mistään, joten tyydyin sen rumempaan serkkuun TRESemmén Heat Defence:een.
/
Originally I made this trip to the city to buy a proper heat defence spray for when I curl my hair.
I really wanted TRESemmé Heat Tamer, but I just couldn't find it anywhere, so I just had to settle with it's ugly cousin TRESemme Heat Defence.
 




Tiedäthän ne ihmeelliset hius- ja voidekojut, joita on Kampissa ja Forumissa ja joissa myyjät suurin piirtein tarttuvat sinuun ja tuputtavat milloin mitäkin? Ne ovat mielestäni hyökkääviä ja inhottavia. Tänään yksi myyjä sai minut kiinni kuin hämähäkki verkkoonsa kärpäsen. Hän rupatteli minulle niitä näitä ja halusi kovasti kokeilla jotain "mahtavaa hiustrikkiä" hiuksiini. Myöntelin, mutta vaikutin tahallani vaivaantuneelta. Onneksi hän totesi ettei minun tarvitse ellen halua ja antoi silti ystävällisesti seerumitesterin kouraan.
(Seerumi on ihanaa, sillä olen ennenkin saanut sitä kyseisiltä kojuilta.)
Kerrankin positiivinen kokemus kyseisista tyhmistä kopeista.

Kerran myyjä pyysi minua ilmaiseen testiin ja päätin teeskennellä avutonta ranskalaista. Puputin sille ranskaksi, etten puhu suomea ja vain vähän englantia. Hän sitten minut yllättikin kun yhtäkkiä pamautti minulle ranskalaisella aksentillaan, että quelle coïncidence! ja puputti minulle ylinopeasti niitä näitä, kunnes sain tarpeekseni ja selitin, että minulla on kiire. Hyvä mieli siitä tuli, kun sain käydä keskustelua uskottavasti.
/
I got a free hair serum sample from a hair booth.
(sorry no energy to write all THAT in english)
google translator?

Tenue de jour:






Mekko (helma hameen alla): Topshop
Hame: French Connection
/
Dress (under): Topshop
Skirt: French Connection

Ulkona on íhanasti lunta!
/
There is a massive amount of snow outside!

2 kommenttia:

 1. Oh I absolutely adored that combination with that white skirt :o

  and whaaat you have marc jacobs shoes !? :o could I be more jealous that I am right now :DD gosh :o I'm sooo happy that I found your blog, now I can drool after everything :D you can come here and be my stylist anytime, it would be nice to see what would I be like in that kind of clothes ^^

  VastaaPoista
 2. Naeh:
  You are too kind!
  Yeah I saved up for them for like 6 months and finally got them for my birthday last June.
  :D Thank you so much!
  You make my day brighter!

  VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3