Sivut

tiistai 23. kesäkuuta 2009

Shop till you drop

Coucou!
Äitini kaappasikin mukaamme pienen pienen läppärin, joten kuvaton postaaminen onnistuu!
Eilen valvoin 25 tuntia putkeen, sillä heräsin seitsemän maissa Suomessa, ja kaaduin sänkyyn täällä Cape Codissa kello 11 paikallista aikaa ja koska Suomi on seitsemän tuntia edellä, niin tuli valvottua siten niin pitkään. Ei vedä kuitenkaan vertoja viime vuodelle, jolloin olimme kesämatkalla länsirannikolla jossa aikaero on kymmenen tuntia. Silloin taisi tulla valvotuksi n. 30 tuntia tai vastaavaa. No nyt vuotta vanhempana, viisaampana ja heikompana oli 26 tuntia minulle aivan liikaa. Saavuimme Bostonin lentokentälle eilen rättiväsyneenä suht. lyhyen 7 tunnin lennon jälkeen. (Lento Seattleen (eli vanhaan kotikaupunkiini on 2.5 h köpikseen ja siitä 8 h perille, eli paljon pidempi). Isäni kerskaili sillä, että lentäessään syksyllä Australian johonkin kolkkaan lento on vaihteeksi 21 h. En kestäisi. Vanhempani tekivät virheen vahingossa, sillä varasivat meille lomalennon. Huoh. Loputon jonossa kykkiminen ja lentokoneen henkilökohtaisten kosketusnäyttötelkkareiden puuttuminen oli surullista. Erittäin usein matkustavana perheenä meillä on klubikortit ties mihin vip lentotiloihin ja tämä oli kenties palautus maan pinnalle. Autonvuokraushäslingin jälkeen ryhmdyimme ajamaan kohti iki-ihanaa Cape Codia eli kiemuran muotoista niemeä kohti. Nukuin autossa kevyttä koiranunta varsin epämukavassa asennossa kun vanhempani riitelivät ajo-ohjeistä kiihtyneinä. (Kun he astuvat loma-autoon heistä tulee kiukkuisia lapsia.) Muutaman tunnin ajon jälkeen oli heikkona kuin lehti ja kylmänä kuin jääpalikka. Kello oli paikallista aikaa vasta yhdeksän ja meidän oli pakko mennä syömään. Luojan kiitos kaupan vieressä oli ihana sushibaari. Kun pääsin vihdoin nukkumaan nukuin kuin tukki KUNNES heräsin tosi onnellisesti kello 5.30 virkeänä mutta väsyneenä. Raahauduin jättiplasman eteen ja katsoin jakso jakson jälkeeen Nannyä.

Vietimme viisi tuntia shoppaamassa. Se on rankaa hommaa, mutta täällä kaikki on halpaa kuin tonnikala merkistä huolimatta- esim. ostin Liz Claibornelta (eli suht kallis merkki) kokopitkät raitahousut, jotka maksaisivat Suomessa varmaan kahtasataa euroa, ja pussitin ne kauniiseen hintaan: 35 dollaria. Naurettavaa, eikö? Ekan päivän saavutus oli kymmenen kaunista ja värikästä paperipussukkaa jotka pitivät kaikki pastellinvärisien silkkipapereiden alla ties mitä ihanuuksia. Pikkupaljastuksena jumalattoman suuret hopeat simpukan muotoiset korvakorut.
Mikä päivä! Kaivauduin varpaillani vielä Atlantin hiekkaan.

Love vacationing!
Sorry guys just an update on my Cape Cod adventure. The thing will be in english when I return.
Mariia

sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

NYC to Niagara

Coucou!
Tämä on huomista lukuunottamatta viimeinen kerta kun kuulette minusta kahteen ja puoleen viikkoon, sillä MINÄ POISTUN MAASTA! Ensin vietämme viikon Cape Codilla ja pyörimme Bostonin ja Martha's Vineyardin alueella. --->
/
Despite my travel outfit for tommorow, this will be the last you'll hear from me for two and a half weeks: 17 days! Unless I have a terrible urge of sitting in an internet café, typing my vacation away. The first week I will be spending in Cape Cope while twirling around in Boston and Martha's Vineyard. --->

Yllä upea Cape Cod ja Boston
Cape Cod, Ladies and Gents


Seuraava viikko alkaa lempijutullani eli New York Cityllä!!
On niin monta asiaa jota haluan nähdä! Mainittakoon MET (ajattelin otatuttaa Gossip Girl henkisen "Metin portaat" kuvan vitsillä), Lincoln center ja Empire State Building, Times Square... (Lista ei lopu)
/
The following week begins with my favorite bit: NYC!
There are so many things I wanna see! The MET (definitely I wanna take a "Gossip Girl" picture of me on the Met steps), Lincoln Center, the Empire State Building... (the list goes on forever)

Sitten päivä Washington D.C.ssä!

Then a day in the nations capital! (The smithsonian, Capitol hill & I would LOVE to sit in Abe's lap! ) (Is that doable?)


Suuntaus Niagaran putouksille!
Off to Niagara falls!
Pakkaan juuri ja "kevyt pakkaus" kuulostaa vieraalta kieleltä. Minua neuvottiin pakkaamaan muutamalle päivälle, kun muu vain ostetaan sieltä! Ihanaa!
Kyllä tästä selvitään!
/
I'm just packing and "travel light" is sounding like a foreign language to me right about now. Oh my god! I forgot to pack shoes!, toothbrush!...
I was told to pack only for a couple days, cause everything else will be bought there!
Love it!

Love sbc!
Mariia

perjantai 19. kesäkuuta 2009

Boo naive Jimmy Choo

Coucou!
Mustavalkoinen vallitsi ja pikkumustan ja mustan hameen
yhdistelmästä tuli cocktailmekon omainen luomus.
/
Black n' White ruled today and the combination of a little black dress and a little black dress turned out a litle cocktail dress-y.

Eli:
Pikkumusta: H&M
Hame: Topshop
Neuletakki: Authentic Knits
Helmet: Äidin vanhat
A.K.A.
LBD: H&M
Skirt: Topshop
Cardigan
Authentic Knits
Pearls: My Mothers old ones
Uutisia!
H&M:n uusin työkumppani on uuden sukupolven Manolo Blahnik Jimmy Choo!
Olen osittain erittäin innoissani, sillä RAKASTAN Jimmy Choota, mutta toisinaan EN. Aina kun H&M tekee yhteistyötä jonkun suunnittelijan kanssa, teini- "mukamuotitietoiset" (jotka saavat kaikki muotitietonsa Demistä) tulevat vihdoinkin suunnittelijasta tietoiseksi, ja leimaavat sen H&M:n yhteistyökumppanimerkiksi, eli he eivät ymmärrä muotitalon/merkin arvoa, kuin vain H&M:n tasolle alentuvana. Lisäksi he saattava luulla ihanaa Jimmy Choota peräkylän pojaksi. Vähän kieroutunut aate, mutta ärsyttävää kuitenkin. Se päivä, jolloin Chanel alentuu H&M:ään olkoon turmioni. (Mutta ei ystävämme Lagerfeld tekisi niin meille, eihän)
Mallisto tulee myyntiin marraskuussa. Siinä on kenkiä, laukkuja ja asusteita.
/
News!
H&M's new visiting designer is Jimmy Choo!
I am really excited cause I LOVE Jimmy Choo, however I am NOT. For everytime H&M has a visiting designer, the "fashionsensed" teens (who get all they're fashion knowledge from a teen self asteem grower magazine) finally become aware that such a designer exists and immediatly label that label "the one that lowers itself down to H&m" therefore loosing possibly earned respect for that label. Plus they might think that Jimmy Choo is a new unexperienced designer or something as terrible as that! It's hard to explain, but still, I'm ANNOYED. The day Chanel signs with H&M will be my doom! (But Lagerfeld wouldn't do that to us, would he? NO )
The line will be available in November. It will hold shoes, bags and accesories


Jimmy Choo sandals (love)Lisäksi Gilmore Girls-sketsi, jossa Lorelai kertoo vaatteidensa"pitämiskiertokulusta".
A Gilmore Girls scene where Lorelai tells us about her "clotheslikingsystem".

Love SBC!
Mariia

torstai 18. kesäkuuta 2009

Lace Collar

Coucou!
Ihana naapurini oli viemässä vaatteita Fidaan ja totesi että vaatteet ovat kovin minun tyylisiäni! Täten kaappasin ne kaikki mukaani. Esittelen niitä, kun ne tulevat käyttöön. Yksi lahjoituksista oli musta pitsi "kauluri", joka on ihana!
/
My lovely neighbor was taking a lot of her old clothes to a secondhand shop and thought they were all very "me". I got them all! I will present them when they come to use. One of the donations was this beautiful black lace collar!


Eli:
Kauluri: Ihanan naapurin vanha
Mekko: Dorothy Perkins
Kengät: Marc Jacobs
Helmet: äidin vanhat
A.K.A.
Collar: a donation from my lovely neighbor
Dress: Dorothy Perkins
Heels: Marc Jacobs
Pearls: my mother old ones
Vogue Paris ensipostauksessa!
Vogue Paris in the next post!
Love SBC!
Mariia

Think PINK!

Coucou!
Neuvon sinua kuuntelemaan ja katsomaan tämän videon ennen merkinnän lukemista:
Before reading this post I advise you to watch this video:
http://www.youtube.com/watch?v=D41-Bz1oNcA
Ei ole tosiaan mitään parempaa tapaa piristää itseäsi, kuin pukeutumalla pinkkiin!
There really is nothing better to cheer yourself up than by dressing in pink!Koko asu lähti ihanasta "jukata"stani, jos on kivat värit ja kaunis kuvio.
Otin jukatan vyön vyöksi.
/
The inspiration and colour palette was my jukata (a japanese robe),
that has a lovely print and pretty colors.

My Jukata

Eli:
Pikeepaita: Lacoste (ei ole ollut käytössä vuosiin, mutta oli sopivan pinkki)
Vyö: Jukatan vyö
Hame: Gap
Helmet: Ninja
Korkokengät: Marc Jacobs
Laukku: Guess
Jukata: Japanista
Pashminahuivi: Covent Garden Market
A.K.A.
Polo shirt: Lacoste (haven't worn it in years, but had the specific pink)
Belt: Jukata belt
Skirt: Gap
Necklace: Ninja
Heels: Marc Jacobs
Bag: Guess
Jukata: From Japan with love
Pashmina scarf: Covent Garden Market
Love PINK!
Mariia
ARVIOI!
RATE!
p.s.
Ei minulla tietenkään ollut aamutakkia päällä tänään. Vain inspiraation lähde.
Of course i didn't wear the jukata, just my inspiration

the LBD

Coucou!
Viime päivinä olen viihtynyt kovasti pikkumustassa. Se on niin helppo ja tyylikäs, kaunis, imarteleva. Voisin jatkaa listaa ikuisesti. On ollut melkoinen kiire kesätöiden, kaverien tapamisien ja kaupunkireissujen pallottelussa. Siksi PM on ollut oiva viime päivinä. Tässä muutaman päivän pikkumustavariaatioita.
/
In the last couple of days I have lived in a little black dress. (OKay, I didn't sleep in one...)
It is just so easy, stylish, beautiful, flattering: I could go on for ever! I've had quite a rush juggling a summer job, meeting friends and towning. That's why the LBD has been my best friend. Below a couple of LBD variation from the past couple days.
Pikkumustani (minulla on neljäskin, mutta se on pikkuerittäintummansininen)
Vasemmalta:
H&M, naapurini lahjoitus, Ofelia
/
My LBD's (I have a fourth, but it's more of a little very dark blue dress)
From left:
H&M, a donation from my neighbor, Ofelia second hand market
Skottiruutuhame+pikkumusta
/
Effing skirt+ LBDHair fascinator: Ofelia

Oloni oli vahva baletin jälkeen...
I was feeling strong after ballet...


Pusero+vyö+huivi+pikkumusta
/
Blouse+belt+headscarf+LDB...+aurinkolasit!
...+sunglasses!


Klassikko
Classic
Love LBD and shoes, bags and clothes (hence SBC)
Mariia
ARVIOI!
RATE!

Mon anniversaire!

Coucou!
Eilen oli viralliset synttärini ja kelatkaa olen jo 14!
(Te sitä vanhemmat, olen pahoillani jos ikäni on joskus ollut teille ongelma :))
Minua on sanottu pikkuvanhaksi, ikäistäni vanhemmaksi ja luultu täysi-ikäiseksi kaksi kertaa (siis mitä?!). Jos tunnet minut hyvin, tiedät, että olen äärimmäisen lapsellisen äänekäs, mutta kai minä olen aika pikkuvanha, silleen...
No mutta synttäriasu! En millekkään juhlavalle linjalle suunnannut, sillä Grease-teemaiset synttäriyökyläjuhlat lykkääntyivät juhannuksen vuoksi. Perhekekkeritkin pidetään myöhemmin. Eli oli aivan tavallinen päivä, baletti, työt ja yksi parhaista kavereista tuli meille. En tunne oloani vanhemmaksi ollenkaan.
/
Yesterday was my official birthday and brace yourselves: I'm already 14!
(You people over 14 I apologize if my age has ever taken a toll on your nerves :))
I have been called precocious, premature, older than my age and two people have thought that I am 18 (excuse me , WHAT?!)
If you know me well, you know I am immaturely loud, but I guess I am a little precocious...
But onto my birthday outfit! I didn't take the formal road, because my Grease-themed sleepover birthday party was delayed thanks to a Finnish "the middle of summer" holiday: everyone is at their summer cottages (!!!).
So, I had a completely normal day: Ballet, summer job and one of my best friends came over.
I don't feel older at all!Eli:
Mekko alla: Gina Tricot
Mekko: Topshop
Ruusuke: ystäväni Pinjan tekemä
Vyö: hiusnauha
Laukku: Guess
A.K.A.
Dress under: Gina Tricot
Dress: Topshop
Brooch: made by my friend Pinja
Belt: a hair scarf
Bag: Guess


Lahjoja olivat (tähän mennessä):
Marc Jacobsin korkokengät (tietysti)
Isovanhemmilta rahaa
Kummilta ihanan hopeakaulakorun, jossa hevosenkenkä
Ystävältäni Juulialta ihana Vogue Paris
Ja vanhemmilta myös The Sims 3, jota rämpytin innokkaasti koko yön: eilen, tänään, huomenna.
/
My birthday gift (which I have received):
Marc Jacobs heels (duh)
Money from the grandparents
From my godparents: a beautiful silver necklace with a horseshoe
Vogue Paris from my friend Juulia
And anothe one from my parents: The Sims 3, which I'm am completely addicted to. (which i have played all night yesterday, today, tommorow)
Happy B-day to me!
Maria