Sivut

tiistai 8. kesäkuuta 2010

Your Fragrance

Bonsoir!

Tänään suihkautin ensimmäistä kertaa kesätuoksuani Flora by Guccia. Kun ostin sen, en lokeroinut sitä erityiseksi "kesätuoksuksi", mutta kun syyskuu tuli, minua alkoi päivittäin lähes ärsyttää se, että se toi aina kesän mieleen. Niinpä laitoin sen hajuvesilaatikon perukoille. Nyt kaivoin sen esiin ja se tuoksuu paremmalta kuin ikinä! Povaa ihanaa kesää!

I wore my summer fragrance (Flora by Gucci) for the first time this summer. When I bought it first (at Saks btw), I didn't necessary classify it as a summer fragrance. However as time passed and September came around, I started getting annoyed of the fact that it reminded me of last summer every time I wore it. So I decided to put to the back of my box of perfumes. Now summer is officially here and the scent smells better than ever. Promising a great summer!


Haluan kertoa tästä kuvasta seuraavassa vlogissani pienen jutun.
I want to share an amusing anecdote of this pic in my next vlog.
Hello pipe! Are you up for a dance?

hame. h&m
korkokengät. äidin

skirt. h&m
heels. mother's

3 kommenttia:

 1. Sun ulkonäöstä tulee kaks henkilöä mieleen, Ruman Bettyn Justin Suarez ja Fabio. Mutta tosipositiivinen yhdistelmä :D:D !

  VastaaPoista
 2. Anonyymi:
  Täytyy tunnustaa, että loukkaanuin kommentistani. Tiedän, etten ole mikään kaunokainen, mutta aika pahasti iskit kyllä. =(

  VastaaPoista
 3. Oon kyllä TÄYSIN eri mieltä. Mun mielestä Maria on tosi nätti ja hyvännäköinen. <3 <3 <3

  VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3