Sivut

perjantai 6. elokuuta 2010

A Cavalcade of Color

Bonjour!

Väriloiston kavalkaadi jatkuu pirteällä asulla, ylläni muutama en route ostos.
Uutuuksia ovat Benettonin perustoppi, Ranskan eräästä kenkäputiikista ostetut hopeiset herrainkengät, ja Galeries LaFayettesta ostettu Chanel-vaikutteinen valkoinen jakku.

The cavalcade of color continues with this perky ensemble. I'm wearing a couple en route purchases;
a basic Benetton top, silver shoes from some french shoe boutique and a white chanel-inspired jacket from Galeries LaFayette.


  toppi. benetton
hame. tara jarmon
herrainkengät. kenkäputiikki ranskassa
jakku. galeries lafayette
laukku. kate spade

top. benetton
skirt. tara jarmon
shoes. shoe boutique in france
jasket. galeries lafayette
bag. kate spade

Rakastan ihanaa laukkuani!

I love my bag!3 kommenttia:

  1. that Tara Jarmon skirt and Kate Spade bag are AMAZING! ;)

    VastaaPoista
  2. Siitä on kauan, en ole lainkaan varma, että edes muistat edellistä kommenttiani. Kehotin sinua yhdistämään hurmaavat tuliaishelmesi niin, että voit heittää kärrynpyörän puistokäytävällä - ja heittämään sen myös.

    Olen palannut blogiisi silloin tällöin huomaamaan surukseni, ettei mikään tunnu muuttuneen. Että vaikka videosi pursuavat hymyjä, naurua ja viisitoistavuotiaan energiaa, tekstisi ovat yhtä - suo anteeksi - pikkuvanhoja kuin aina ennenkin. En oikein ymmärrä sinua. Tahdotko tosiaan ohittaa ikäkauden, joka on hyvin tärkeä, etten sanoisi tärkein identiteetin muodostumisen kannalta? Tahdotko unohtaa, millaista oli olla nuori, tahdotko unohtaa, että olet sitä?

    Minä pyydän. Heitä pois pikkuvanha naamiosi ja anna aidon ilon loistaa teksteistäsi. Olen varma, että sinussa on sitä. Sinussa on kyllä se hienostunut pariisilaisrouvakin - kunhan ensin pidät vähän hauskaa.

    VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3