Sivut

torstai 10. helmikuuta 2011

Pas Si Simple

Bonjour!

En tiedä miten, mutta onnistun ainaainaaina ilmoittautumaan vapaaehtoiseksi. Ilmoittautumisen aikaan homma kuulostaa hauskalta ja hyödylliseltä (näyttää kivalta CVssä) ja säteilee upeudellaan mielessäni. Mutta kun homma pitäisi saada hoidettua, osuu se aina samaan aikaan kaiken muun kanssa ---> tuloksen kaaos.
Mikä inspiroi käteni nousemaan korkeuksiin ja osoittamaan aktiivisuutta? Elämän suuria mysteerejä...
Tänä aamuna minuun iski vaatekriisi. Vaatekriisistä syntyy harvoin mitään hyvää. Kun tulos on hyväksyttävä, siinä ilmenee toiston merkkejä! Nyt kävi näin, mutta eikö kertaus ole opintojen äiti?

I don't know how, but somehow I am alwaysalwaysalways the one to volunteer. When the time comes to sign up for something, the job sounds fun and useful (looks good on my resumé) and sparkles with radiance in my mind. But when it's time to actually finish the job, it always clashes with more important assignments 
--> result : chaos.
What strange power inspires my hand to rise and be active? It's one of life's mysteries...
This morning I had another clothing crisis. And we all know clothing crisis' hardly ever produce good outfits. When the result is acceptable, there are signs of repetition. Well, what can one do?

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

PhotobucketLähettäiskö tästä lähtien ihan sille linjalle, että ne asut ois mielessä ennen aamua? Ennenkuulumatonta! :O
Suunnitteletko itse asut illoin vai aamuin?

Should I just plan out my outfits before the morning? Unheard of! :O
Do you plan your outfits in the evening or the morning?

3 kommenttia:

 1. Ihana asu :)
  Itse suunnittelen seuraavan päivän kokonaisuuden illalla, ehdottomasti. Ja se syö kallista aikaa noin tunnin :D Aamulla on aina järkyttävä kiire bussiin ja pitää nousta kuudelta, eli aamusin ei olis mitään mahiksia kattoa vaatteita _plus_ ehtiä linkkuun :))

  VastaaPoista
 2. Mä suunnittelen asun AINA illalla, siitä ei tule aamulla yhtikäs mitään! :D

  Ja musta tuntuu et voisin vaikka varastaa ton mekon sulta :)Ihana asu!

  VastaaPoista
 3. Mäkin suunnittelen asun aina illalla, aamulla siitä ei tule mitään. Joskus aamulla illan asu ei tunnukkaan enää sopivalta ja kriisi on valmis.... :)

  VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3