Sivut

perjantai 15. huhtikuuta 2011

{ Primavera }

Bonsoir!

Kevään saapuessa on ihana lisätä päivittäiseen käyttökokoelmaan muutama talviunilta herännyt tuoksu. Christian Diorin upea Escale à Portofino ja Daisy on aina yhtä ihana ottaa esiin ja antaa hajuaistin laulaa!

With spring on here it's so lovely to take back some perfumes into my everyday routine. Spring and summer scents like Daisy and Dior's Escale à Portofino are wonderful to spritz on and let my nose sing!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Vaikka vuodenajat vaihtuvat on ihana pysyä uskollisena lempikoruilleni, joita kannan päivittäin. Hyvälaatuiset ja kauniit korut kestävä läpi elämän ja näihin suosikkeihin on aina ihana palata!
Tiffanyn avainkoru, ruusukvartsiset rannekorut ja Cornwallista ostetut tammenterhohelmet miellyttävät silmää.

Even though the seasons change, it's lovely to stay loyal to my favorite jewelry, which I wear every day. Beautiful and excellent quality jewellery lasts for a lifetime and I always love going back to my dear favorites!
My Tiffany key, rose quartz bracelets and acorn pearl earring from Cornwall are certainly eye pleasers.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kevääseen liittyy luonnollisesti myös pirteät lakat! Viimekesäinen Chanelin Orange Fizz ja Mavalan Anchorage heijastelevat väriä ja säihkettä.

Naturally spring is all about bubbly polishes! Last summer's Chanel Orange Fizz and Mavala Anchorage reflect color and sparkle.

Photobucket

Sivullisena viitteenä, sain tänään kauhunkankean kirjeen, joka kutsui minut tähänastisen elämäni tärkeimpään tilaisuuteen. Kaksi ja puoli viikkoa vielä. Voin vaikka lyödä vetoa, että hädin tuskin pääsen ylös sängystä sinä aamuna. Kääk!

On a sidenote, today I received a horrorhorror letter, an invitation to the most important event of my life so far. Two and a half weeks to go. I'm betting that I can't get up that morning. Shriek!


Photobucket

Mikä on sun lempijuttu keväässä?

What's your favorite thing about spring?

3 kommenttia:

 1. onnea pääsykokeisiin! oot kyllä aivan ihana oon tänne kommentoinu jo useesti kyllä.. mut oot niin aito ja herttainen ja tyylikäs ja rakastan sun vlogeja :D hei jos otat vastaan laulutoiveita ja tykkäät tästä http://www.youtube.com/watch?v=vjncyiuwwXQ biisistä niin olis kiva kuulla sun laulavan tuo :) ♥

  VastaaPoista
 2. Keväässä on ihanaa laulavat linnut ja kukkahameet, jotka saa vihdoin ja viimein kaivaa esille! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi1:
  kiitos paljon! jänskättää
  OI, ihana kuulla! on ihana lukea näitä kommentteja :))
  tottakai! en ole kyseistä biisiä kuullut, mutta voin sitä yrittää opetella ja laulaa :))

  anonyymi2:
  :) niin on! hey kukkakuosia on ikävöity <3

  VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3