Sivut

maanantai 18. huhtikuuta 2011

{ Songbird Two }

Bonsoir!

Olen kovin pahoillani, että blogi on nyt aika ajoin vähän videopainotteinen, mutta kiireen keskellä näitä on helpompi väsätä. Toinen laululintushommeli, nyt vuorossa soul'ihtavaa Adelea.
Toivottavasti iskee ;)

I'm very sorry about the fact my blog is rather video-oriented, but in an abyss of exams, these are easier to compose. So, another video from the Songbird series! This time, a bit of soul and power with Adele.
I hope you like it ;)Love you guys!
Maria

13 kommenttia:

 1. laulat sairaan hyvin tollai matalemmalt! kunno edgy :D ja sit siihe viel noi korkeet hommelit<3 ah

  VastaaPoista
 2. anonyymi:
  ihana kuulla, että tykkäsit!! :D
  <3!

  VastaaPoista
 3. iha vitu hyvä!!!
  mee idoliin tai jonnekin tai siis oot noin nuori ja nyt jo noin hyvä!!!!
  wau

  anteeks kirosana....olin vaan tosi yllättyny kuin hyvä olitkaan

  VastaaPoista
 4. this was AMAZING! you have such a powerful voice! i fell in love. more songbirds please! <3

  VastaaPoista
 5. Aivan uskomatonta, kateeksi käy. Sulla on upea ääni! :D

  VastaaPoista
 6. Mä tiiän aika paljon laulamisesta ja oon itekki ollu monien kuorojen solistina ja sillee et mä haluisin iha rehellisesti sanoo et juu osaat sillee semisti laulaa mut siis tunnetta täs ei ollu paskan vertaa, ja lisäks alavireisyys paisto läpi. JOs oikeesti haluisit kunnol laulaa, nii hymyile enemmän ja yritä tuoda ees JOTAIN fiilistä tähä kosk muute se kuullostaa iha joltai rivipissiksen ähkimiseltä.

  VastaaPoista
 7. Maria, laulat niin kauniisti <3

  VastaaPoista
 8. elina:
  :) kiitos!

  anonyymi:
  miksi hymyilisin kappaleessa, joka tuo mulle nimenomaan negatiivisia tunteita? kuten videolla mainitsenkin, olin nielutulehduksesta parantumassa, enkä missään vaiheessa väittäny a)olevani mahtava laulaja tai että b) tämä olisi mennyt hyvin ?
  rivipissis? :DD varmaan ehkä ensimmäinen ihminen ikin, joka nimittää pissikseksi tms, sillä olen aika erikoinen tapaus :)
  mutta ähki sinä siinä anonyymi, jos se sinulle hyvän mielen tuo!

  anonyymi2:
  :> merci merci, mukava kuulla että pidit :)

  VastaaPoista
 9. jaa huhhuh miks ihmees pitäis hymyillä aina ku laulaa ?! se ei kyllä siihen liity kuinka hyvin laulaa? kateellisuutta ilmassa..

  mutta maria lauloit iha tajuttoman upeesti! tykkään sun äänestä <3 katoin vähä aikaa sitte sen videon ku lauloit sen kappaleen a walk to rememberistä, ihana !!

  VastaaPoista
 10. Sori mut siis tarkotukseni ei mitenkää ollu loukata, et pissiksellä vertasin lähinnä sun lauluääneen enkä persoonaan :) ja yritän niiku vaa kertoo et se fiiliksen ettiminen sun muu sellanen kehittää just ääntä ja omaa tyyliä, kosk siis jos iha vaikka youtubest ettii nii sun kaltasia laulajia löytyy iha tarpeeks et yritä vaa löytää se sun saundi. Ja sen alavireisyyden saa korjattuu sillee et ku meet niihi korkeimpiin nuotteijo "äänen päällä" nii sillon tulee ulos puhtaampana :)hi nii älä "kurkota niihi" vaa kuvittele et oot

  VastaaPoista
 11. kaisa:
  kiitos kaisa! :D ihana kuulla, etta tykkasit! (o-ou se on jarkyttava :DD)

  anonyymi:
  eipa mitaan, kiitos rakentavasta kritiikista

  VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3