Sivut

lauantai 12. toukokuuta 2012

{ Lace And Destruction }

Hello my dear readers!
I have shot quite a lengthy vlog for you :D It's divided into two- with the first one containing some basic hey-hi-hello and a singing cover of Leonard Cohen's Hallelujah and the second one containing some deets on my new purchase - Wreck This Journal.
Hope you enjoy!

Haihou ihanat lukijani!
Olen kuvannut varsin pitkähkön vlogin ja se on jaettu kahteen osaan: ensimmäisessä yleisiä kuulumisia, sekä laulucoverin Leonard Cohenin Hallelujah'sta, ja toisessa esittelen vähän eriskummalista kirjaostostani, Wreck This Journalia.
Ihanaa viikonloppua!

Maria

10 kommenttia:

 1. Vitsit munki täytyy ostaa tollanen kirja! :)) Oon niin ihanan pirtee!

  VastaaPoista
 2. hahah "let's do this together" :) aw

  VastaaPoista
 3. your outfit is lovely! i loved the second vlog! so funny! :) i'm occupied with my finals :/ i also read body language! it so good! thank u so much for the recommendation! wishing you always the best! xoxo

  VastaaPoista
 4. Sun juttujen lukemisesta ja vlogien kattomisesta tulee aina niin hyvä fiilis. Kiitos oikeesti tosi paljon! Oon jo aika kauan lukenu sun juttuja mutta en oo kai koskaan kommentoinu. Tosi ihanaa miten sulla ja Williamilla menee hyvin, ittellä on suhde aika äskettäin loppunu ja tuntuu että elämä on ollu kauheeta pakkia vaan, mut noista sun jutuista tulee sellanen fiilis et ehkä tässä vielä kaikki oikeesti meneeki hyvin :)

  VastaaPoista
 5. Oona:
  Kannattaa! :) voi kiitos :>

  Anonyymi:
  ^__^

  keyola pey:
  Oh thank you! :))
  Oh good luck!! :D yaay! tempted to analyze ppl all the time too? ;)
  You too! xo

  Panda:
  Voi että- tuli sun kommentista ihan mielettömän hyvä olo :) Haluisin toivottaa sulle ihan sikana tsemppiä kaikkeen! :) Nakkaa vaikka sähköpostia jos tarviit juttukaveria :) I'd love to talk :))
  xoxo

  VastaaPoista
 6. Mun on pitäny sanoa tää sulle joskus koulussa mutta en oo viittiny, ja oot varmaan kuullukin tän useesti, mut sun äänes on vaan niin uskomattoman hyvä!! Kuulostat samalta kuin Lea Michele (: Ja näytätkin tavallaan samalta (: Sun blogis on tosi hieno, löysin sen vasta äskettäin. Ja muuten ihana taulu sulla seinällä ;) Ja en oo mikään lukiolainen vaan ihan kutosella jos ihmettelit, että tuskin tiedät mua (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että :3 kiitos aivan huimasti! :333
   Ihanaa kouluvuoden alkua sulle; c u at school! :D

   Poista
 7. Haha miks mä aina koen olevani velvoitettu kertomaan mitä kuuluu, jos käsket niin? :D Öö mutta kuuluu ihan hyvää kai? Mun latinan koe tänään meni huonosti ja huomenna on espanja, johon en oo lukenut yhtään, mutta ei se haittaa, koska lopetan sen tän kurssin jälkeen. Tykkään kun on lämmin ja oon koko ajan vaan juoksemassa ulkona. Ja Euroviisut on tällä viikolla ;) Olisko vielä jotain... Uuh kerron sulle salaisuuden. Oon allthingsmarvellous tumblrissa. :D

  Joo moi häpeän nyt vähän, pitää julkaista ennen kuin kaduttaa liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HÄVETTÄÄ kun en ole näihin vastannut aiemmin ;((
   IHanaa kun kerrot kuulumisia, näitä on hauska lukea ^^
   II! I'll see you on tumblr ;)
   Upeeta kesänloppua ja virkistävää koulunalkua sulle! <3

   Poista
 8. .. mahtavaa miten sulla on niin myönteinen asenne, kunpa olisi enemmän samalla asenteella varustettuja ihmisiä! Ja kunpa olisin itse nuorena uskaltanut tehdä sitä mitä halusin.. mutta toisaalta, onko koskaan liian myöhäistä? :) Kiitoksia ajatuksia herättävästä blogistasi!

  VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3