Sivut

perjantai 28. syyskuuta 2012

{ Every Place I Go I Take Another Place With Me }

Hello lovelies!
Just decided to check in! It has been the longest week; an endless stretch of sleep deprivation, a ton of work and a pinch of stress here and there. The other night I was talking to one of my friends who is currently in the process of applying to uni, and after a bit of research, I began to freak out a little. Nothing major, but my UCAS application is due in around a year and since so many people in my life are in the process of that now (including my boyfriend) and I feel like I'm getting sucked into the stresshole as well.

Photobucket
 a pic of William and I on the cruise :3

This fear of 'I'll never get sufficient predicted grades and that 'no one will want me' is vaguely terrifying. I tell myself not to worry, I have just started IB after all. In any case, better safe than sorry; I have done even more research in more detail than before and my future application plans should shape up soon.
Working hard is in the core of all success, so that's what I'm doing. I will most likely spend my weekend chained to the desk; brush up on HL math, do all work, and attempt to get some extra work done. I feel so lame ;(

Photobucket

But most people in Finland are finishing up with exam week soon so I wish you lots of luck! I will go back to my beloved books so I wish you all plenty of study motivation!

Photobucket


Heipsun!
Päätin kirjotella jotain päivitystä! Kulunut viikko on tuntunut ehkä pisimmältä ikinä; univajetta, kauhea torni hommia ja hyppysellinen stressiä siellä täällä. Toissailtana juttelin tuossa yhdelle kaverille, joka hakee parhaillaan (ulkomaille) yliopistoon ja vietettyäni muutaman tunnin yliopistojen nettisivuja lukien alkoi pokka vähän pettämään. Ei mitään järkyttävää hermoromahdusta, mutta koska oma UCAS-hakemukseni on noin vuoden kuluttua lähetettävä, ja koska niin monet ihmiset elämässäni hakevat nyt (mm poikaystäväni), tuntuu siltä, että minuakin imaistaan kyseiseen stressikuiluun.

Photobucket

Vähän pelottaa, etteivät 'ennakoidut arvosanat' yllä vaadittuihin pisteisiin, ja se, että mikään haluamani yliopisto ei huolikaan minua, on melko pelottavaa. Jankutan itselleni, että ei ole aihetta huoleen; olenhan vasta tänä vuonna aloittanut IB1'sen. Joka tapauksessa; parempi olla varustautunut jo nyt; olen tehnyt tarkempaa tiedonhakua kuin aikaisemmin ja tulevat hakusuunnitelmat selkeytynevät piakkoin.
Kova työnteko on menestymisen perusta, joten siihen palaan nyt! Luultavasti vietän viikonlopun työpöytään kahlittuna; harjoittelen HL-matikkaa, yritän saada kaikki hommat valmiiksi, ja ehkä jotain ekstraakin. Olo on vähän nolife ;(
Onnea kovasti koeviikosta kärsiville ja paljon onnea! Palaan rakkaiden kirjojeni pariin ja toivotan teille kovasti koulumotivaatiota! :)

Some recent iPhone pics;

Photobucket
packing for the cruise!

Photobucket

Photobucket

Completing a challenge I assume?

Photobucket

some of my ultimate favorite people  :)

Photobucket

Tired IB's cope from the sleep deprivation; nap time!

Photobucket

And, as usual, a few inspiring worlds via tumblr;

Photobucket

Damn. That's important. :3

Oh and p.s.!

Photobucket

;) Have a lovely week!Oh yeah and William says hi :D

Photobucket

24 kommenttia:

 1. nyt kyllä vähän hellität!! ymmärrän että arvosanat ja pärjääminen on sulle tärkeetä (just like blair...;)) mut ainahan sä oot ainakin tän blogin perusteella pärjänny ja erinomaisesti! sitten KUN pääset siihen yliopistoon jonne haluatkin, alat taas stressaamaan kaikkea siellä olevaa ja eteen tulevaa... sun kannattais varmaan opetella antamaan itselles vähän enemmän armoa. :) nuoruutta ei kannata tuhlata hiusten repimiseen päästä oppikirjojen ja tulevaisuudesta ahdistumisen vuoksi. tsemppiä <3 sulla on ihan megamahtava blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä ohjeita :)) kiitos kannustuksesta! You have a point ;) mutta kyllä tämä tästä! Elän ihan täysillä kyllä; vaikka tämän postauksen perusteella ei kyllä käy se ilmi ^^
   Kiitos kovasti ja ihanaa viikkoa! :3 xxx

   Poista
 2. you have such an american mindset :D concerning working hard etc, mut se on hienoo! ja oikeesti älä huoli, oot sellanen ihminen joka varmasti pääsee tolla asenteella ihan minne vaan - mäkin oon esim paaaljon laiskempi + kaoottisempi kuin sä mut olin ihan helposti mukana siinä 6% joka meidän yliopiston majoriin otettiin sisälle. you're gonna go far, kid!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Kiitos ihan huimasti kannustuksesta! :3 tulee tosi hyvä olo kun tätä lukee
   Missä yliopistossa olet; ihan kiinnostuksesta? Thank youu <3

   Poista
 3. Majken! damn i miss her now!!! <3
  love your blog!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dayum I love that girl! :)))
   Thank you so much!

   Poista
 4. Mikä on sun haaveammatti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveammattia on hankala vielä määrittää, mutta haluaisin työskennellä talouden ja politiikan ja/tai lain parissa. Taloustieto on sydäntä erityisen lähellä! Olisi esim mieletöntä työskennellä EU'lle, YK'lle, taloudellisena journalistina, talousjohtajans, tai taloudellisena asianajana :))

   Poista
 5. haha ihana video nauroin tolle silmienhankaus kohalle :--D

  VastaaPoista
 6. i'm super tired as well!! french, english and sociology assignments are killig me!
  glad to hear you had fun on that cruise! à bientôt!

  VastaaPoista
 7. who is this William?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. awww :3 what kind of a person is he?

   Poista
  2. ^^
   He is a warm, kind, and hardworking person :) He's also in the IB, in the year above. He is really funny and honestly one of the nicest people you'll ever meet! ^^

   Poista
 8. Miten oot oppinut niin hyvää englantia? Ja mihin maahan sä haluaisit yliopistoon ja mitä opiskelemaan? Minkä ikäinen oot? Oon sun blogin uusi lukija, enkä vielä oo kovin perillä :) Aivan ihastuttava blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsun!
   Olen nuorempana asunut Seattle'ssa, Yhdysvalloissa, joten englanti on minulle vahvin kieli. Haen Iso-Britanniaan (ja myös Yhdysvaltoihin) lukemaan 'taloutieteitä, politiikkaa ja filosofiaa',sekä 'taloustieteitä ja lakia'. :) Olen 17, IB1'sellä, eli lukion toisella.
   Kiitos kovasti! :)) xx

   Poista
 9. Maria! Miten sun ruotsi meni? Saitteko jo alustavia? Itsekin kirjotin ruotsin (keskipitkä) nyt. :) Aika ajoissa jo kirjotat, kun oot vasta kakkosella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha ^^ aika odotettuja tuloksia tuli; lukenut kun en ja kieltä en osaa ^^
   mutta varmaan C tulossa jos sitäkään :)
   Joo no; ruotsi jää ainoaksi ylppäriksi, IB'llä kun olen niin meillä on omat kokeet ihan erikseen :)
   miten sulla meni?

   Poista
 10. ookkkei :) I get it. Wiii mulla meni paaaljon paremmin ku mitä etukäteen odotin ja aikamoisen varmaa L:ää odottelen! Me so happyy! Oli tosi hatarat odotukset kun olin päättänyt panostaa muihin ylppäreihin enempi mut näköjään oli ihan hyvä päätös.. :))
  Mitä aineita "kirjotat" sitten keväällä (?) niissä IB-kokeissa? :) Ja miks päätit just ruotsin tehä ylppäreissä? Kiva kuulla millasta IBllä on vaikka ite oon vikaa vuotta lukiossa enkä ikinä ees harkinnu IBlle hakemista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. II sounds good! Onnea kovasti :))
   Must tuntuu et jos oisin menny kirjottaa esim. ranskaa ni ois ollu ällä tavotteena kans ^^
   IB kokeissa 'kirjotetaan' kaikki IB-aineet, mitä on IB'n aikana lukenu. Yleensä niitä on kuusi, mutta mulla on seitsemän...
   eli
   HL (eli superpitkä)
   Economics
   Math
   English Language & Literature
   Biology
   SL (pitkä)
   French
   Finnish Literature
   History

   Tavoitteet on semi korkealla, eli yritän kaikesta seiskaa (asteikolla 1-7), paitsi matikassa tähtään kutoseen (saapi nähdä; HL matikka on lähinnä yliopistomatikkaa ^^)
   IB'llä vetäytyy aika helposti semmoseen koulukuplaan, jos ei panosta sosiaalielämään, mutta kovasti yritän olla vetaytymättä ^^

   Poista
 11. dont panic hehee haluun kuulla mite sun ruotsi meni:D okok ei mul ees ollu mitää asiaa jea pitäkää lippu korkeella suomessa xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D hahah ruotsi
   mut hei tavoite täytetty! läpi siis pääsen wuhuuu partyy
   joku B-C pitäs tulla (Y) eli woop
   miss youu <3
   pidetään kunnon skype partyt joku ilta
   samoin! <3

   Poista

Thank you very muchoo! :3