Sivut

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

{ Whoever Dies with the Most Shit Wins }

Hello!
I have shot a haul on everything I carried back home from the States. Exciting, eh? Probably the largest amount of shopping I've ever done... But autumn is here and luckily I haven't got any time to shop so no temptations ^^ Part 1 is jewelry, literature, and miscellaneous, part 2 is cosmetics, and part 3 is clothing. Hope you enjoy!

Olen kuvannut ostosvideon kaikestä, minkä raahasin kotiin jenkeistä. Jännittävää, eikös? En ole koskaan shoppaillut noin paljon... Mutta syksy on  täällä ja onneksi ei ole aikaa shoppailla, joten ei myöskään ole houkutuksia ^^ Ensimmäisessä koruja, kirjallisuutta, ja sekalaista - toisessa kauneustuotteita ja kolmannessa vaatteita. Toivottavasti tykkäätte! ^^I also added an outfit I wore on the first day of school (oh dear it's almost been a month- time flies).

Lisäksi asu, joka oli päällä ensimmäisenä koulupäivä (siitäkin on jo melkein kuukausi mitä ihmettä?!).

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

blazer - ralph lauren
dress - abercrombie & fitch
flats. tory burch
necklace. kate spade
bag . kate spade

Love,
Maria


10 kommenttia:

 1. I love your blog! =)

  VastaaPoista
 2. aaaa mä oon niin odottanu näitä sun postauksia taas! :)) teet monta lukijaa hyperonnelliseks jos pitäisit vähän säännöllisemmän postaustahdin... ;) mut ymmärrän että on hirveesti koulujuttuja ja muutaki elämää mut älä ikinä unohda sun maailman ihaninta blogia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu- yritän kovasti! Koko viime viikon ähkin kuvien ja videoiden kanssa ja nyt
   sain vihdoin valmiiksi niin tulla tupsahti kerralla. :>
   kiitoksia kovasti! <3

   Poista
 3. Ihania ostoksia olet tehnyt!<3 noi käsidesit on ihan parhaita ja oon ihan paniikissa kun multa loppuu kohta viimeinen vaikka ostin niitä hiihtolomalla nykistä varmaan viis... Mulla oli hirvee ikävä sun videoita, rakastan kuunnella sun englantia!!!:) puhut niin ihanasti! Opitko silloin kun asuit jenkeissä puhumaan noin hyvin vai miten?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! :3 Ah - I knoow! Oon jo ihan paniikissa vaikka oon käyttäny vasta yhden ^^ Juu- olin siellä niin pienenä ja sopivaan aikaan ni vahva englanti tarttui :)
   <3!

   Poista
 4. Tosi kivoja ostoksia! :) Ja muuten ihan vaan tulevaisuuden varalta halusin vinkata että Urban Decayn meikkejä saa Lontoosta! Itse ostin oman Naked2-palettini Debenhamsilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. UUU! Kiitos kovasti! Itse etsiskelin parista paikasta, eikä löytynyt mutta ihii!
   Loistavaa :3

   Poista
 5. Maria sun blogis on ihana! Ootan aina postauksia, kun kuuta nousevaa :3 Musta on myös tosi kiva, et sun postauksissa on aina joku sisältö, erityisesti rakastuin koulu&organisointipostauksesta!! Ja matkapostaukset on kans mahtavii :> toivottavasti postaisit pian!

  VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3