Sivut

maanantai 22. lokakuuta 2012

{ Helsinki Prep }

Helloo!

Hong Kong was fantastic; mind-blowing I tell you! I want to tell you all about it very soon, but it's going to take a bit for me to get the pictures picked and edited so in the mean time I wanted to share some moments from Sunday, when William and I spent the day nerding at the library. I was wearing my new bow tie and hunter boots. I think they are gorgeous; very deep affection towards them :3 Oh and Willi too maybe ;)
Haha- but we are dangerously close to our 1 year mark; how exciting!

Hong Kongissa oli aivan mieletöntä! Haluan kertoa aiheesta teille asap, mutta kuvien valitseminen ja käsittely vie vielä hetken, joten tässä välissä jaan pari kuvaa sunnuntailta. Oltiin Williamin kanssa päivällä Rikhardinkadun kirjastossa iipparoimassa. Päällä oli uusi rusetti ja uudet Hunter-saappaat! Kiintymys kumpaankin erittäin vahva, :3 Niin ja myös Willi'inkin ehkä ;)
Haha- mutta vaarallisen lähellä ollaan vuoden virstanpylvästä; jännää!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

It ain't easy, no sirree; the IB with 7 subjects, 4 HLs, and HL math plus extra-curriculars might start to sting quite a bit very soon. November is becoming the worst month I've ever encountered in school. One may assume that by Christmas I'll be walking around with my hair fallen out with pale, grey skin. Nah! Maybe not ;)
But there is quite a bit of work; I have to plan my hours quite precisely if I want to sleep and do something over the weekend. This all is true obviously if you're in it to win it. IB can be freeloaded through too you know... I think the nastiest bit is when you know what you need to do in order to succeed in the way that you would like, but either the time or your mojo isn't sufficient. Sometimes I have such a emotional hangover if I've spent a long time on something simple or taken the previous 'night off' and watched tv or gone to sleep early, and I feel like I could've been more efficient. It'll all be good once May of 2014 is over ^^

Ei ole helppoa ei; IB seitsemällä aineella ja HL-matikalla plus vapaa-ajan hauskuudet saattavat kohta vähän
kirpaista. Marraskuusta on tulossa suurella todennäiköisyydellä pahin koulukuukausi, joka on koskaan kahlattu. Voin vähän arvata, että jouluaattoon mennessä kuljetaan hiukset päästä pudonneena ja väri naamasta kadonneena. Ei vaineskaan! Mutta aika paljon noita hommia kyllä on; saa aika tarkkaa suunnitella tuntinsa jos meinaa nukkua ja tehdä jotain viikonloppuna. Siis tämä kaikki pätee jos haluaa seiskoja (eli kymppejä) keräillä...
Lähinnä inhottavinta on se, että tietää mitä pitäisi tehdä menestyäkseen toivomallaan tavalla, mutta joko aika tai puhti ei riitä. Välillä on kauhea krapula siitä, kun on aikaisempana iltana maleksinut joko jonkun helpon jutun kanssa pitkään tai vaikka ottanut hermoloman illaksi ja esim. katsonut telkkaria tai mennyt aikaisin nukkumaan. Kyllä tämä tästä sitten vuoden 2014 kevään loputtua ^^

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

dress. abercrombie & fitch
shirt. burberry
bow tie. brooks brothers
tweed coat. tara jarmon
wellingtons. hunter

Nightie night!

11 kommenttia:

 1. I like your Outfit, you look really sweet wearing your Rubber Wellingtons, they look adorable with your black Tights.
  Kisses
  Jennifer

  VastaaPoista
 2. Älytöntä, ettei sulla oo elämässäs muuta, ku koulu. Kyllä sitä vähemmälläki pärjää. Mutta jokainen käyttäköön aikansa, kuten lystää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Näinkö luulet? Sinänsä huvittavaa, että luulet tuntevasi 'kaiken mitä elämääni kuuluu' tämän blogin perusteella. Usein ongelma blogien kanssa on tosiaan se, että lukijat luulevat usein kirjottajan koko elämän olevan esillä blogissa. Tosiasiassa kirjoitan tänne vain tietyistä asiosta.
   Mielestäni siinä ei ole mitään vikaa, jos omistautuu jollekin asialle ja tekee töitä tavoitteidensa saavuttamiseksi. Joillakin tärkeintä on musiikki, tanssi, tai mikä tahansa muu harrastus. En ymmärrä miksi on niin vierasta, jos koulu on jollekin tärkeä.

   Poista
 3. Mä ajattelin sua just eilen pitkästä aikaa (tämän lukeminen jäi samoihin aikoihin kun itse lopetin bloggaamisen ja omistauduin tumblrille) ja ajattelin vaan tulla sanomaan hei, sikäli kun vielä meikän muistat. Ja tsemppiä IB:hen! Mä tiiän, että sulla riittää voimia ja osaamista sen klaaraamiseen. Mullakin menee tällä hetkellä ihmeen hyvin koulussa, mutta se on kausittaista.

  Eipä mulla kai mitään sen ihmeellisempää. Kaikkea hyvää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moii! Tottakai muistan :3! Hay mikä sun tumblr on? :D
   Kiitos kovasti! Jee; congrats ja sulle tsemppiä kans <3
   Ihana kuulla susta pitkästä aikaa ^^
   Samoin! xx

   Poista
  2. Linkkaan mun sideblogin tähän nimeen, mutta se pitää sisällään lähinnä mun fandomeita enkä tiedä kuinka kiinnostavaa se on ja mun main (iivagetsfit.tumblr.com) onkin sitten pelkkää liikuntaa. :D Ja jotenkin olis kamalaa lopettaa sun juttujen lukeminen nyt kun oon kuitenkin roikkunu matkassa ikuisuuden (vähänkö me ollaan oltu pieniä silloin kauan sitten kun aloitit!) joten yritän muistaa vierailla täällä aina välillä. (:

   Poista
 4. Ihana mekko! Muistaakseni olen aikaisemminkin katsonut, että se on tosi kaunis ja siis sinä tietysti myös :)
  Mutta, tosi nätti mekko, ottaisin tuon omaan vaatekaappiini koska tahansa. :)

  VastaaPoista
 5. Oot tosi kaunis ja jotenkin niin luonnollisella tavalla! Rakastan myös sun hiuksia!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi että :3 kiitos! paransit päivääni kovasti <3

   Poista

Thank you very muchoo! :3