Sivut

lauantai 6. lokakuuta 2012

{ Mademoiselle Tweed }

Heysies!
Today I had such a nice day at work; I was yet again reminded how much I love working at Tara Jarmon! I like helping out customers and really making their shopping experience enjoyable and easy. I love to be surrounded by beautiful things and lovely people. ^^ Boy, what a day! What sweetened my day was the purchase I made. ^^ I have been looking for a good fall/winter coat and I finally found one from the 'Mademoiselle Tara' line. It is beautiful brown tweed with navy and army green accents. It is so beautiful! It pairs very well with skinny jeans or dresses. Here I am, rocking my new coat and the autumnal brilliance!

Tänään oli niin kiva päivä töissä; muistelin jälleen miten ihanaa on työskennellä Tara Jarmonilla! Tykkään kovasti asiakaspalvelusta ja siitä, kuinka voin tehdä asiakkaan shoppailukokemuksen nautinnolliseksi ja helpoksi. Rakastan olla kauniiden vaatteiden ja ihanien ihmisten keskellä! ^^ Voi pojat, mikä päivä! Lisäksi ostokseni piristi päivää. Olen etsinyt pitkään hyvää syys/talvitakkia ja vihdoin se löytyi Tara Jarmonin 'Mademoiselle Tara'- mallistosta. Se on kaunista ruskeaa tweedia laivastonsinisillä ja armeijanvihreillä aksenteilla. Se on niin kaunis! Se on helppo yhdistää kapeisiin farkkuihin tai mekkoihin. Tässä pyöriskelen syysvetimissä kauniin ruskabriljanssin ympäröimänä!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

teehee!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

tweed coat. mademoiselle tara by tara jarmon
sweater. abercrombie & fitch
dress. abercrombie & fitch
necklace. j. crew
boots. pertti palmroth
bag. kate spade

Photobucket

:3 who doesn't like fluffy bunnies?

Photobucket

Happy weekend lovelies!


10 kommenttia:

 1. cute outfit! and ommmggg cutest bunnyyyy evvarrr :p

  http://www.tseparfait.com/

  VastaaPoista
 2. oot suoraan ku jostain abercrombien katalogista girl! tulispa tännekki jo syksy (ei oikeesti) hirvee ikävä kaikkii syysvaatteita!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww thanks gurl! :33 haha voi sinua PARKAA kun kärsit siellä helteessä ^^ miss youu <3

   Poista
 3. Sul on tosi kiva tyyli :) Onks sulla ihan omat hiukset vai pidennykset? Miten hoidat sun hiuksia? Voisitko joskus (vai ootkohan jo tehnyt) tehdä hiustenhoitopostauksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti!! :3 Juu- omat on ja värikin on oma. Voisin tehdä hiuspostauksen kyllä :) menee aika pitkälti pesu+hoitoaine+harjauslinjalla mutta enköhän jostakn keksi selitettävää ^^

   Poista
 4. Gorgeouuuus post! That coat is to die for! Well done, Tara! ;) ;)

  VastaaPoista
 5. Olet niin suloinen näissä kuvissa! Ihana asu myös :)

  VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3