Sivut

perjantai 16. marraskuuta 2012

{ On the Rocks }

Wow. That was the worst week in IB1 so far. Like holy moly am I exhausted. I know it doesn't sound like a lot but since in my school we don't have exam weeks, I had four exams in addition to attending lessons, doing homework, booming deadlines, and all my hobbies. And the worst part is that they all went horribly. HL Math, SL Econ, English Paper 2, and HL Econ were just bad. Its frustrating to know that you are writing really badly. HL Math is the one that saddens me the least because it's very common for people to get 2's and 3's in the first exam and still succeed later.  It is really frustrating to put so many hours into something and then just see terribly wrong. Oh well. Failing first IB exams are acceptable. There there ;3 The fun continues next week. In any case, I'll just leave you with my songs of the week. Perhaps I'll be able to function normally after a long night of sleep!

Wow. Pahin IB1 viikko on ohi. Siis miten voi olla näin turhautunut ja väsynyt? IB'llä ei ole koeviikkoa, joten neljän kokeen lisäksi (joista osa oli peräkkäin -.-) piti käydä koulua, hoitaa läksyt, deadlinet, ja harrastukset. Pahinta tässä on se, että kaikki meni aivan pepulleen. HL matikka, SL economics, englannin paper 2, ja HL economics menivät niiin huonosti. On niin turhauttavaa tietää jo kirjoittaessaan mitä surkeutta sieltä kynästä tulee. HL matikka harmittaa vähiten, sillä on todella yleistä, että saadaan ekasta kokeesta kakkosia ja kolmosia ja silti menestytään hienosti myöhemmin. Silti on niin turhauttavaa tehdä niin kovasti töitä ja käyttää niin paljon tunteja lukemiseen (lähinnä matikkaan, muulle ei oikein jäänyt aikaa) ja sitten nähdä kaiken menevän huonosti. Voi voi. Ekat IB kokeet on ihan hyväksyttävä munata. Hauskuus jatkuu ensi viikolla!
Joka tapaksessa, jätän teidät viikon kappaleiden kanssa. Ehkä minulla on jotain järkevämpää sanottavaa hyvien yöunien jälkeen!


Photobucket


Photobucket

Cheery things are ahead of us!

Maria

3 kommenttia:

 1. vähän samat fiilikset kun tänään tuli syksyn yo-tulokset ja arvosana oli mitäpä muutakaan ku pudonnu... no keväällä uudelleen :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei! :( suretaan yhdessä
   mutta tosiaan - toisella kerralla viisaampana! ^^
   <3 voimia

   Poista
 2. Cheer up Prepster! You surely do much better next time.

  VastaaPoista

Thank you very muchoo! :3