Sivut

lauantai 8. kesäkuuta 2013

{ Paint My Spirit Gold }

Hello!
As you might know, I took a little trip to a little town on a little green island recently and I wanted to share my experience in quite detail. So if, you'd like to hear what makes it my town, press play and amaze at the embarrassing dance segment that I composed whilst in a lovely haze of happiness.

Saatat ehkä tietää, että menin pikkuiselle matkalle pikkuiseen kaupunkiin pikkuiselle vihreälle saarelle ja halusin kuvailla kokemuksen melkoisella tarkkuudella. Eli jos haluaisit kuulla mikä tekee tästä paikkani, paina play ja nauti nolosta tanssiintrosta jonka iloisesti kokosin ollessani ihanissa onnellisuushöyryissä.

 photo IMG_1189_zps6c413644.jpg photo 2013-05-31002_zpse4379434.jpg

 photo IMG_1175_zpsbad74d8d.jpg

 photo IMG_1187_zpsb6c1d091.jpg

 photo IMG_1169_zps89f78bec.jpg

dress & jacket - mango

 photo IMG_1180_zpsdda153fa.jpg

Maria

10 kommenttia:

 1. Moi! Oon lähdössä parin viikon päästä oman parhaan kaverini kanssa Lontooseen, oli kiva kuulla sun fiilistelyjä :) Voisitko vinkata jotain kivaa tekemistä, näkemistä tai vaikka ravintoloita sieltä? Pari kertaa olen itse jo käynyt Lontoossa, joten ihan perusnähtävyyksien tilalle pitäis keksiä jotain uutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! OI kuulostaa aivan ihanalta! HMMM
   Nyt pistit pahan; olen nähnyt Lontoossa vähän kaikennäköistä mutta ainakin omasta näkökulmastaa
   1) pari hyvää museota (perus British Museum, Nationa Gallery, Tate Modern on hyviä kulmakiviä)
   2) pari ihanaa puistoa (piknik pystyyn vaikka Hyde/Regent's/Green Parkiin tai ihan mihin tahansa xxx commons'ille :)
   3) vähän shoppailua (jos olet ekaa kertaa matkalla niin oxford street on kai käytävä, omasta mielestä vähän inhottava kun ei mahdu kadullekaan kävelemään, hyvä vaihtoehto on Westfield's tai jos kauas jaksaa lähteä niin Bicester Village merkkivaateoutlet!)
   4) hyvää ruokaa (en syö Lontoossa ulkona kauhean usein mutta pahaa ruokaa on vaikea löytää! South Kensingtonissa on ihania pikkuravintoloita, keskustassa on toki joka kulmalla, ja Sloane Squarella on ihana istua kahvi/kaakaokupposelle terassille :)pubeissa on tosi hauska istuskella ja pubikulttuuri Englannissa on muutenkin niin kiva ku siellä on esim. paljon perheitä ja sieltä saa hyvää ruokaa!)
   5) elämyksiä (suosittelen varaamaan liput joko musikaaliin tai teatteriin sillä ne ovat Lontoossa niin hyviä! Itse olen nähnyt ehkä nelisen musikaalia ja jokainen on ollut loistava! Kannattaa tehdä netissä vähän taustatyötä)

   Toivottavasti tämä antoi vähän suuntaa vaikka onkin niin ympäripyöreä ^^
   Hyvää matkaa! xx

   Poista
 2. Please post pictures of your amazing trip!

  VastaaPoista
 3. En kestä miten hyvät musiikki valinnat sulla näissä videoissa on... Older brother on soinu mulla nyt nonstoppina, kiitos siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OIi ihana kuulla! Ajattelinkin tehdä tässä lähipäivinä musiikkipostauksen vähän kaikesta mitä tulee kuunneltua! :)
   xx

   Poista
 4. Heippa! Kuvista huomaa että sulla on mahtava kroppa, ois tosi kiinnostava kuulla sun syömis- ja liikuntatottumuksist. Niinku lasketko kaloreita yms.? Love your blog anyway<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helou! Vastasin vähän samantyyliseen kommenttiin eräässä toisessa postauksessa kun kysyttiin 'kuinka pysyn niin hoikkana':;
   "Hmm :I
   Nyt taitaa mennä aika pitkälti aineenvaihdunnan ja perimän piikkiin. Ruokavalio on yleensä hyvä mutta viimeaikoina ollut aika huono ja aika vähälle on jäänyt toi liikkuminenkin että ööh. Olen ollut viimisen parin vuoden ajan so and so samanlainen vaikka joskus on liikkunut paljon ja syönyt hyvin ja joskus ei.
   Eli en voi kauheasti mitään valaisevaa sanoa kuin että kun liikkuu ja syö hyvin on paljon parempi olo mutta ainakaan mulla ei näy se dramaattisena fyysisenä muutoksena. (: xx"

   Eli tosiaan vaivannäkö tämän asian eteen on aika olematonta; kiitos kohteliasuudesta! :))
   thank youu!
   xx

   Poista

Thank you very muchoo! :3